CHP KOCAELİ BAŞKANI BELGE PAYLAŞTI

Siyaset 08.06.2022 - 11:05, Güncelleme: 08.06.2022 - 11:05
 

CHP KOCAELİ BAŞKANI BELGE PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
8 Haziran itibarıyla motorin grubuna 1 lira 93 kuruş zam geldi. Böylelikle 25 lira 94 kuruş olan motorinin litre fiyatı 27 lira 87 kuruş oldu.. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı dün gece zamlı fiyattan aracının deposunu fulledikten sonra tepkisini, ödediği paranın fişini sosyal medyadan "Mazot 28 TL'ye dayandı. Tam 1 yıl önce 1 litre mazot 7,28 kuruştu. Bu da dün gece aldığım mazotun fişi. Hala gözleri ışıl ışıl 'enflasyon yok' demekten sıkılmadan vazgeçmiyorlar!!" sözleri ile paylaşarak dile getirdi:.
KOCAELİ HABERİ

8 Haziran itibarıyla motorin grubuna 1 lira 93 kuruş zam geldi. Böylelikle 25 lira 94 kuruş olan motorinin litre fiyatı 27 lira 87 kuruş oldu..

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı dün gece zamlı fiyattan aracının deposunu fulledikten sonra tepkisini, ödediği paranın fişini sosyal medyadan "Mazot 28 TL'ye dayandı. Tam 1 yıl önce 1 litre mazot 7,28 kuruştu. Bu da dün gece aldığım mazotun fişi. Hala gözleri ışıl ışıl 'enflasyon yok' demekten sıkılmadan vazgeçmiyorlar!!" sözleri ile paylaşarak dile getirdi:.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.