O BÖLGE DAHA ESTETİK HALE GETİRİLDİ

Gündem 08.06.2022 - 11:04, Güncelleme: 08.06.2022 - 11:04
 

O BÖLGE DAHA ESTETİK HALE GETİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir, Cumhuriyet Bulvarı’nda yer alan trafoların etrafını kapatarak estetik bir görünüm kazandırdı Cumhuriyet Bulvarı’ndaki trafolara görsel dokunuş Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin ihtiyaç duyduğu noktalarına hizmetler yaparken bu projelerin çevre düzenlemesine de özel önem veriyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca yapılan çalışmaların sonuncusu İzmit Cumhuriyet Bulvarında gerçekleştirildi. ESTETİK GÖRÜNÜM Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında Cumhuriyet Bulvarında bulunan yer altı trafolarının etrafını kapattı. Uygulamada tel çit yerine trafo etrafı ahşapla kaplandı. Park ve Bahçeler tarafından hazırlanan ahşap malzemeler, trafolara estetik bir görünüm kazandırdı. Öte yandan ahşap çitlerin üzerine Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın kendi atölyesinde imal ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Çalışınca Oluyor’ ve ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ logoları eklendi.  
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir, Cumhuriyet Bulvarı’nda yer alan trafoların etrafını kapatarak estetik bir görünüm kazandırdı

Cumhuriyet Bulvarı’ndaki trafolara görsel dokunuş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin ihtiyaç duyduğu noktalarına hizmetler yaparken bu projelerin çevre düzenlemesine de özel önem veriyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca yapılan çalışmaların sonuncusu İzmit Cumhuriyet Bulvarında gerçekleştirildi.

ESTETİK GÖRÜNÜM

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında Cumhuriyet Bulvarında bulunan yer altı trafolarının etrafını kapattı. Uygulamada tel çit yerine trafo etrafı ahşapla kaplandı. Park ve Bahçeler tarafından hazırlanan ahşap malzemeler, trafolara estetik bir görünüm kazandırdı.

Öte yandan ahşap çitlerin üzerine Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın kendi atölyesinde imal ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Çalışınca Oluyor’ ve ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ logoları eklendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.