RUSYA'DAN AVRUPA'YA YENİ NÜKLEER GÖZDAĞI

Siyaset 16.05.2022 - 13:27, Güncelleme: 16.05.2022 - 13:27
 

RUSYA'DAN AVRUPA'YA YENİ NÜKLEER GÖZDAĞI

KOCAELİ HABERİ
Rusya ve Avrupa arasındaki NATO gerginliği sürüyor. Finlandiya ve İsveç'in NATO adımları sonrası Rus devlet televizyonundan 'Avrupa sınırlarına taktik nükleer silah' uyarısı geldi. Rus devlet televizyonu, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katıldıktan sonra topraklarında askeri üslere izin vermesi halinde Moskova'nın Avrupa sınırlarına taktik nükleer silah konuşlandırabileceğini söyledi. Russia 1'de sürece ilişkin konuşan bir yorumcu, "Resmi sebepleri korku. Ama NATO'da daha çok korkacaklar. İsveç ve Finlandiya'da NATO üsleri göründüğü an, Rusya'nın taktik nükleer silahları konuşlandırmak ve tehdidi etkisiz hale getirmekten başka seçeneği kalmayacak" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Rusya ve Avrupa arasındaki NATO gerginliği sürüyor. Finlandiya ve İsveç'in NATO adımları sonrası Rus devlet televizyonundan 'Avrupa sınırlarına taktik nükleer silah' uyarısı geldi.

Rus devlet televizyonu, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katıldıktan sonra topraklarında askeri üslere izin vermesi halinde Moskova'nın Avrupa sınırlarına taktik nükleer silah konuşlandırabileceğini söyledi.

Russia 1'de sürece ilişkin konuşan bir yorumcu, "Resmi sebepleri korku. Ama NATO'da daha çok korkacaklar. İsveç ve Finlandiya'da NATO üsleri göründüğü an, Rusya'nın taktik nükleer silahları konuşlandırmak ve tehdidi etkisiz hale getirmekten başka seçeneği kalmayacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.