MİLLETVEKİLİ ÇAKIR DİLOVASI'NDA

11.01.2021 - 18:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR DİLOVASI'NDA

KOCAELİ HABERİ Meclis çalışmalarına ara verilmesi ile birlikte seçim bölgesi Kocaeli'ye gelen Ak Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır bugün Dilovası'na geçerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.. Sami Çalır ilk olarak Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı ziyaret ettikten sonra Dilovası İlçe Başkanım İlhan Yıldırım ve İlçe yöneticileri ile birlikte Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'ı ve ardından ilovası İlçe Emniyet Müdürümüz Timur Uzun'u makamında ziyaret ettikten sonra Dilovalılara iş yeri ve taziye ziyaretlerinde bulundu..  

KOCAELİ HABERİ Meclis çalışmalarına ara verilmesi ile birlikte seçim bölgesi Kocaeli'ye gelen Ak Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır bugün Dilovası'na geçerek bir dizi ziyaretlerde bulundu..

Sami Çalır ilk olarak Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı ziyaret ettikten sonra Dilovası İlçe Başkanım İlhan Yıldırım ve İlçe yöneticileri ile birlikte Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'ı ve ardından ilovası İlçe Emniyet Müdürümüz Timur Uzun'u makamında ziyaret ettikten sonra Dilovalılara iş yeri ve taziye ziyaretlerinde bulundu..  
Resim
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.