CEMİL YAMAN GİDİYOR

11.01.2021 - 16:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMİL YAMAN GİDİYOR

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman aynı zamanda Ak Parti Doğu ve Güneydoğu il Teşkilatlarından ve Ak Partili Belediyelerden sorumlu koordinatörlük görevierini de yürütüyor.. Bugün seçim bölgesi Gebze'de olan Cemil Yaman bize yarın Güneydoğuya gideceğini ve bölgede hem siyasi çalışmalarda bulunacağını hem de partili belediyelerin çalışmaları hakkında bilgiler alacağını söyledi.. "Bölge insanının siyaset bakış açısı ve siyasetten beklentileri nasıl" şeklinde ki sorumuza da cevap veren Cemil Yaman "Türkiye genelindeki tüm Ak Parti Teşkilatlarımız gibi bölgedeki teşkilataarımıza da aktif, diri ve dinamik. Bölge insanının siyasetten beklentileri yüksek. Ak Parti iktidarları döneminde Türk Silahlı kuvvetlerimizin ve Emniyet Teşkilatımızın kahramanca mücadelesi sonucunda terör örgütünün zayıflatılmasıyla birlikte bölge ve bölge insanları üzerindeki baskısı ortadan kalkınca ve de bölgeye hizmet yatırımları gelince, vatandaşlarımızın da hem Devlettine hem de kendilerine güvenleri bir o derece arttı. Bu ülkenin her köşesi bizim vatanımız ve her bir ferdi bizim insanımız. Bu değerlerimize ve varlıklarımıza sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur" dedi..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Cemil Yaman aynı zamanda Ak Parti Doğu ve Güneydoğu il Teşkilatlarından ve Ak Partili Belediyelerden sorumlu koordinatörlük görevierini de yürütüyor..

Bugün seçim bölgesi Gebze'de olan Cemil Yaman bize yarın Güneydoğuya gideceğini ve bölgede hem siyasi çalışmalarda bulunacağını hem de partili belediyelerin çalışmaları hakkında bilgiler alacağını söyledi..

"Bölge insanının siyaset bakış açısı ve siyasetten beklentileri nasıl" şeklinde ki sorumuza da cevap veren Cemil Yaman "Türkiye genelindeki tüm Ak Parti Teşkilatlarımız gibi bölgedeki teşkilataarımıza da aktif, diri ve dinamik. Bölge insanının siyasetten beklentileri yüksek. Ak Parti iktidarları döneminde Türk Silahlı kuvvetlerimizin ve Emniyet Teşkilatımızın kahramanca mücadelesi sonucunda terör örgütünün zayıflatılmasıyla birlikte bölge ve bölge insanları üzerindeki baskısı ortadan kalkınca ve de bölgeye hizmet yatırımları gelince, vatandaşlarımızın da hem Devlettine hem de kendilerine güvenleri bir o derece arttı. Bu ülkenin her köşesi bizim vatanımız ve her bir ferdi bizim insanımız. Bu değerlerimize ve varlıklarımıza sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.