GEBZE'YE İKİ OKUL DAHA KAZANDIRILDI

İlçeler 24.08.2023 - 08:18, Güncelleme: 24.08.2023 - 08:18
 

GEBZE'YE İKİ OKUL DAHA KAZANDIRILDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'ye, Hürriyet mahallesi ortaokulu  ve Mutlukent mahallesi ortaokulu olmak üzere iki okul daha yapılıyor.. Okul yapılacak arsaların yer tahsisinin gerçekleştirilmesinden sonra inşaat alnlarını incelemeye giden Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bu haberi "Gebze Hürriyet mahallesi ortaokulu (24 derslik) Mutlukent mahallesi ortaokulu(24 derslik) okul inşaatlarımızın yer teslimi yapıldı. Gebze eğitim ailemize hayırlı olsun. İl milli eğitim müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'ye, Hürriyet mahallesi ortaokulu  ve Mutlukent mahallesi ortaokulu olmak üzere iki okul daha yapılıyor..

Okul yapılacak arsaların yer tahsisinin gerçekleştirilmesinden sonra inşaat alnlarını incelemeye giden Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bu haberi "Gebze Hürriyet mahallesi ortaokulu (24 derslik) Mutlukent mahallesi ortaokulu(24 derslik) okul inşaatlarımızın yer teslimi yapıldı. Gebze eğitim ailemize hayırlı olsun. İl milli eğitim müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadeleri ile paylaştı..
Bir 4 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.