GEBZELİLER KAHRAMANMARAŞ'TA SICAK YEMEK DAĞITIMINA BAŞLADI (video)

Güncel 08.02.2023 - 00:04, Güncelleme: 08.02.2023 - 00:04
 

GEBZELİLER KAHRAMANMARAŞ'TA SICAK YEMEK DAĞITIMINA BAŞLADI (video)

KOCAELİ HABERİ
Kahramanmaraş depremzedelerinin yardım için harekete geçen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, geçtiğimiz gün GTO'nun zor günler için yaptırttığı Mobil Aşevi ve Yardım Tırını afet bölgesine göndermişti.. Başkan Çiler'in gönderdiği Mobil Aşevi ve Yardım Tırı, deprem bölgesinde en fazla zarar gören Elbistan ilçesine ulaşarak zor durumdaki insanlarımıza sıcak yemek ikramında bulunmaya başladı.. Nail Çiler o anları "Yaraları birlikte sarmak için yola çıkan mobil mutfağımız afet bölgesinde sıcak yemek dağıtımına başladı." sözleri ile paylaştı.. İşte o sıcak yemek dağıtım anları;
KOCAELİ HABERİ

Kahramanmaraş depremzedelerinin yardım için harekete geçen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, geçtiğimiz gün GTO'nun zor günler için yaptırttığı Mobil Aşevi ve Yardım Tırını afet bölgesine göndermişti..

Başkan Çiler'in gönderdiği Mobil Aşevi ve Yardım Tırı, deprem bölgesinde en fazla zarar gören Elbistan ilçesine ulaşarak zor durumdaki insanlarımıza sıcak yemek ikramında bulunmaya başladı..

Nail Çiler o anları "Yaraları birlikte sarmak için yola çıkan mobil mutfağımız afet bölgesinde sıcak yemek dağıtımına başladı." sözleri ile paylaştı..
İşte o sıcak yemek dağıtım anları;

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.