GEBZELİ HAMŞERİLERİNDEN SADIK GÜVENÇ'E TAM DESTEK GELDİ

İlçeler 27.02.2024 - 15:29, Güncelleme: 27.02.2024 - 15:29
 

GEBZELİ HAMŞERİLERİNDEN SADIK GÜVENÇ'E TAM DESTEK GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç coşkulu bir şekilde karşılandı. Gebze’nin sorunlarına değinen Güvenç, “Değişim zamanı geldi” diye konuştu. İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç seçimlere bir ay kala temposunu artırdı. Sabahın ilk ışıkları ile sahaya inen Sadık Güvenç, gece yarısına kadar ziyaretlerine devam ediyor. Toplumun her kesimi ile kurduğu sıcak diyalogla dikkat çeken Sadık Güvenç’e büyük bir ilgi var. Her gittiği yerde çok sıcak bir şekilde karşılanıyor. Benzer bir durum, Gebze’nin en önemli sivil oluşumlarından biri olan Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yaşandı. Sadık Güvenç’e hemşehrileri tam destek verdiklerini açıkladı. HEMŞEHRİLERİ TAM DESTEK VERDİ İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Sadık Güvenç, Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde coşku ile karşılandı, büyük ilgi gördü. Hemşehrilerinden tam destek alan Sadık Güvenç, konuşmasında Gebze köylerinin sorunlarına değindi. Çözüm için adresin İYİ Parti olduğunu vurgulayan Sadık Güvenç, “Köylerimiz başta olmak üzere Gebze’nin sorunlarını en iyi bilen kişiyim. Çözüm için de projelerimiz hazır. Gebze’de artık değişim zamanı geldiğine inanıyorum. İnşallah 31 Mart’ta da bu değişimi başlatacağız” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç coşkulu bir şekilde karşılandı. Gebze’nin sorunlarına değinen Güvenç, “Değişim zamanı geldi” diye konuştu.

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç seçimlere bir ay kala temposunu artırdı. Sabahın ilk ışıkları ile sahaya inen Sadık Güvenç, gece yarısına kadar ziyaretlerine devam ediyor. Toplumun her kesimi ile kurduğu sıcak diyalogla dikkat çeken Sadık Güvenç’e büyük bir ilgi var. Her gittiği yerde çok sıcak bir şekilde karşılanıyor. Benzer bir durum, Gebze’nin en önemli sivil oluşumlarından biri olan Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yaşandı. Sadık Güvenç’e hemşehrileri tam destek verdiklerini açıkladı.

HEMŞEHRİLERİ TAM DESTEK VERDİ
İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Sadık Güvenç, Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde coşku ile karşılandı, büyük ilgi gördü. Hemşehrilerinden tam destek alan Sadık Güvenç, konuşmasında Gebze köylerinin sorunlarına değindi. Çözüm için adresin İYİ Parti olduğunu vurgulayan Sadık Güvenç, “Köylerimiz başta olmak üzere Gebze’nin sorunlarını en iyi bilen kişiyim. Çözüm için de projelerimiz hazır. Gebze’de artık değişim zamanı geldiğine inanıyorum. İnşallah 31 Mart’ta da bu değişimi başlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.