Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müsavat Dervişoğlu'na tebrik telefonu

Siyaset 27.04.2024 - 22:10, Güncelleme: 27.04.2024 - 22:10
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müsavat Dervişoğlu'na tebrik telefonu

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu telefonla arayarak tebriklerini iletti. İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda yapılan başkanlık seçimi sonucunda Dursun Müsavat Dervişoğlu, parti delegelerinden aldığı 611 oy ile yeni genel başkan olarak belirlendi. Dervişoğlu'nun seçilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni genel başkanı tebrik etti. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Erdoğan, Dervişoğlu'nu tebrik ederek, kurultayın ülke ve millet için hayırlara vesile olması temennilerini dile getirdi. Dervişoğlu da bu nazik jest için Cumhurbaşkanı'na teşekkürlerini iletti.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu telefonla arayarak tebriklerini iletti.

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda yapılan başkanlık seçimi sonucunda Dursun Müsavat Dervişoğlu, parti delegelerinden aldığı 611 oy ile yeni genel başkan olarak belirlendi. Dervişoğlu'nun seçilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni genel başkanı tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Erdoğan, Dervişoğlu'nu tebrik ederek, kurultayın ülke ve millet için hayırlara vesile olması temennilerini dile getirdi. Dervişoğlu da bu nazik jest için Cumhurbaşkanı'na teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.