RECEP KAYA'DAN NEDİM AVCI'YA VEFA ZİYARETİ

Siyaset 09.05.2024 - 10:12, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:12
 

RECEP KAYA'DAN NEDİM AVCI'YA VEFA ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze kurucuları arasında yer alan Nedim Avcı, Gebze Belediye Meclis üyeliği görevinden sonra Ak Parti Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini de üstlenmişti.. Geçtiğimiz yıl eşini kaybeden Nedim Avcı'nın rahatsız olduğu haberini alan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya hemen yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte Nedim Avcı'yı evinde ziyaret ett.. Recep Kaya, Nedim Avcı'ya Barış Mahallesindeki evinde gerçekleştirdiği bu vefa ziyaretini sosyal medyadan "Mahalle Başkanımız Mehmet Kara ve yönetimimizle birlikte istişare kurulu üyemiz Nedim Avcı abimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin." sözler, ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze kurucuları arasında yer alan Nedim Avcı, Gebze Belediye Meclis üyeliği görevinden sonra Ak Parti Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini de üstlenmişti..

Geçtiğimiz yıl eşini kaybeden Nedim Avcı'nın rahatsız olduğu haberini alan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya hemen yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte Nedim Avcı'yı evinde ziyaret ett..

Recep Kaya, Nedim Avcı'ya Barış Mahallesindeki evinde gerçekleştirdiği bu vefa ziyaretini sosyal medyadan "Mahalle Başkanımız Mehmet Kara ve yönetimimizle birlikte istişare kurulu üyemiz Nedim Avcı abimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin." sözler, ile paylaştı..

Bir 8 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.