BU FİYATI BEKLEMİYORLARDI! ÇAY FİYATLARI 15 TL'YE DÜŞTÜ

Güncel 09.05.2024 - 11:12, Güncelleme: 09.05.2024 - 11:18
 

BU FİYATI BEKLEMİYORLARDI! ÇAY FİYATLARI 15 TL'YE DÜŞTÜ

KOCAELİ HABERİ
Karadeniz'in geçim kaynağı çay fiyatları herkesi şaşkına çevirdi. 15 TL'ye kadar gerileyen fiyatları gören Rize, Trabzon ve Artvin şoka uğradı.  Karadeniz'de çay hasadı başlarken Çaykur'dan gelen karar herkesi şaşırttı. 15 TL'ye kadar gerileyen fiyatlar sektörü derinden sarsarken konu hakkındaki detaylarda araştırılmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar… ÇAY FİYATLARI 15 TL'YE DÜŞTÜ Rize'den gelen haber çay üreticilerini üzdü. Çaykur'un nakliye ihalesini gerçekleştirememesi nedeniyle 18 fabrikada çay alımının doğru doğrulduğu belirtildi. Çaykur tarafından alınmayan çaylar üretiminin üreticinin elinde kalınca fiyatlar da düşüşe geçti. Rizeli gazeteci ve Sözcü yazarı İsmail Saymaz, üreticilerin elinde kalan ürünleri Çaykur'a satamadığı için simsarlara 15-17 gibi bir fiyattan satmaya başladığını söyledi. Özel sektör bu işi fırsata çevirirken taban fiyatın altında çay alımı gerçekleştirileceği belirtildi. İsmail Saymaz X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda "Rize’den gelen habere göre… ÇAYKUR nakliye ihalesini yapamadığı için 18 fabrikada çay alımı durdu. Çaylar alım yerlerinde bekliyor. Vatandaş çayı ÇAYKUR’a satamayınca simsarlara 15-17 TL peşin paraya veriyor. Özel sektör bu işi fırsata çevirip taban fiyatın altında çay alacak." ifadelerine yer verdi..Rize’den gelen habere göre…ÇAYKUR nakliye ihalesini yapamadığı için 18 fabrikada çay alımı durdu.Çaylar alım yerlerinde bekliyor. Vatandaş çayı ÇAYKUR’a satamayınca simsarlara 15-17 TL peşin paraya veriyor.Özel sektör bu işi fırsata çevirip taban fiyatın altında çay alacak.— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) May 8, 2024
KOCAELİ HABERİ

Karadeniz'in geçim kaynağı çay fiyatları herkesi şaşkına çevirdi. 15 TL'ye kadar gerileyen fiyatları gören Rize, Trabzon ve Artvin şoka uğradı. 

Karadeniz'de çay hasadı başlarken Çaykur'dan gelen karar herkesi şaşırttı. 15 TL'ye kadar gerileyen fiyatlar sektörü derinden sarsarken konu hakkındaki detaylarda araştırılmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar…

ÇAY FİYATLARI 15 TL'YE DÜŞTÜ
Rize'den gelen haber çay üreticilerini üzdü. Çaykur'un nakliye ihalesini gerçekleştirememesi nedeniyle 18 fabrikada çay alımının doğru doğrulduğu belirtildi. Çaykur tarafından alınmayan çaylar üretiminin üreticinin elinde kalınca fiyatlar da düşüşe geçti.

Rizeli gazeteci ve Sözcü yazarı İsmail Saymaz, üreticilerin elinde kalan ürünleri Çaykur'a satamadığı için simsarlara 15-17 gibi bir fiyattan satmaya başladığını söyledi. Özel sektör bu işi fırsata çevirirken taban fiyatın altında çay alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

İsmail Saymaz X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda "Rize’den gelen habere göre… ÇAYKUR nakliye ihalesini yapamadığı için 18 fabrikada çay alımı durdu. Çaylar alım yerlerinde bekliyor. Vatandaş çayı ÇAYKUR’a satamayınca simsarlara 15-17 TL peşin paraya veriyor. Özel sektör bu işi fırsata çevirip taban fiyatın altında çay alacak." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.