AK PARTİ GENEL MERKEZİ KOCAELİ'Yİ DEĞERLENDİRDİ

Siyaset 27.04.2024 - 16:53, Güncelleme: 27.04.2024 - 16:53
 

AK PARTİ GENEL MERKEZİ KOCAELİ'Yİ DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatında bugün AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili  Ahmet Zenbilci’nin katılımıyla "Yerel seçim ve sonrası süreci istişare ve değerlendirme toplantısı" gerçekleştirildi.. Ak Parti il başkanı Şahin talus ve tüm ilçe başkanları ile Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ve tüm Ak Partili ilçe belediye başkanlarının tam katılım sağladığı toplantıya ilçelerinde seçim kaybeden İzmit, Derince ve Karmürsel belediye başkan adayları da davet edildi.. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili  Ahmet Zenbilci bu toplantıyı sosyal medya sayfasından "Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığında, Kocaeli İl Başkanımız ŞahinTalus, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Belediye Başkan Adaylarımız ve il yöneticilerimiz ile bir araya gelerek seçim değerlendirmesi ve istişare toplantısını gerçekleştirdik." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatında bugün AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili  Ahmet Zenbilci’nin katılımıyla "Yerel seçim ve sonrası süreci istişare ve değerlendirme toplantısı" gerçekleştirildi..

Ak Parti il başkanı Şahin talus ve tüm ilçe başkanları ile Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ve tüm Ak Partili ilçe belediye başkanlarının tam katılım sağladığı toplantıya ilçelerinde seçim kaybeden İzmit, Derince ve Karmürsel belediye başkan adayları da davet edildi..

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili  Ahmet Zenbilci bu toplantıyı sosyal medya sayfasından "Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığında, Kocaeli İl Başkanımız ŞahinTalus, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Belediye Başkan Adaylarımız ve il yöneticilerimiz ile bir araya gelerek seçim değerlendirmesi ve istişare toplantısını gerçekleştirdik." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.