CEMİL YAMAN'A YOĞUN İLGİ

Siyaset 27.02.2024 - 15:12, Güncelleme: 27.02.2024 - 15:12
 

CEMİL YAMAN'A YOĞUN İLGİ

KOCAELİ HABERİ
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman seçim çalışmaları için gittiği Kandıra'da partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.. Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ölmez önceki gün akşam saatlerinde de AK Parti Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti İlçe Başkanı Alper Tokgöz ile birlikte Cezaevi Lojmanları’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan adayı Erol Ölmez, “AK Parti Belediyeciliği ile birlikte Kandıra’mıza önemli hizmetler yapıldı. Kandıra’da hizmet ve eser siyasetinin devam etmesi için bizler de gece gündüz demeden çalışacağız. Projelerimiz hazır, kadrolarımız hazır. İnşallah 31 Mart’tan sonra da tüm enerjimizi Kandıra için harcayacağız” dedi.
KOCAELİ HABERİ

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman seçim çalışmaları için gittiği Kandıra'da partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı..

Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ölmez önceki gün akşam saatlerinde de AK Parti Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti İlçe Başkanı Alper Tokgöz ile birlikte Cezaevi Lojmanları’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan adayı Erol Ölmez, “AK Parti Belediyeciliği ile birlikte Kandıra’mıza önemli hizmetler yapıldı. Kandıra’da hizmet ve eser siyasetinin devam etmesi için bizler de gece gündüz demeden çalışacağız. Projelerimiz hazır, kadrolarımız hazır. İnşallah 31 Mart’tan sonra da tüm enerjimizi Kandıra için harcayacağız” dedi.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.