GEBZE'DE Kİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Güncel 09.12.2023 - 13:51, Güncelleme: 09.12.2023 - 13:51
 

GEBZE'DE Kİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze ilçesi Barış Mahallesi 1805 Sokak’ta bulunan lojistik deposunda dün gece çıkan yangınsabah kadar devam ederken, Kocaeli İtfaiyesi ekipleri yangına 47 araç, 172 personel ile müdahale gerçekleştirdi.. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bu sabah sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Gebze İlçemizde Lojistik Palet Fabrikasında çıkan yangına İtfaiye ekiplerimiz müdahale etmektedir.Afad,Çevre ve diğer teknik ekiplerimiz de sahada olup yangının çevreye sıçramaması için gerekli tedbirler alınmıştır. Geçmiş olsun." paylaşımında bulundu.. Gebze’de lojistik deposunda 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 8 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındığı ve Kocaeli İtfaiyesi ekiplerinin söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze ilçesi Barış Mahallesi 1805 Sokak’ta bulunan lojistik deposunda dün gece çıkan yangınsabah kadar devam ederken, Kocaeli İtfaiyesi ekipleri yangına 47 araç, 172 personel ile müdahale gerçekleştirdi..

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bu sabah sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Gebze İlçemizde Lojistik Palet Fabrikasında çıkan yangına İtfaiye ekiplerimiz müdahale etmektedir.Afad,Çevre ve diğer teknik ekiplerimiz de sahada olup yangının çevreye sıçramaması için gerekli tedbirler alınmıştır. Geçmiş olsun." paylaşımında bulundu..

Gebze’de lojistik deposunda 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 8 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındığı ve Kocaeli İtfaiyesi ekiplerinin söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi..
Bir 1 kişi ve ateş görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.