GEBZE'DE FABRİKA YANGINI

İlçeler 28.02.2023 - 05:18, Güncelleme: 28.02.2023 - 05:18
 

GEBZE'DE FABRİKA YANGINI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Balçık Mahallesi Papatya Sokak üzerinde kurulu bulunan bir fabrikada dün gece aniden çıkan yangın kısa sürede büyüyerek geniş bir alanı sardı. Yangın ihbarı üzerine yangın yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri yangına kısa sürede müdahale ettiler.. Kocaeli İtfaiyesinin üstün gayretleri ile önce kontrol altına alınıp daha sonra söndürme çalışması yapılan fabrika yangınında geniş çaplı maddi zararın olduğu görüldü. Jandarma ve İtfaiye birimlerince yangının çıkış nedeni le ilgili çalışma başlatıldı.  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Balçık Mahallesi Papatya Sokak üzerinde kurulu bulunan bir fabrikada dün gece aniden çıkan yangın kısa sürede büyüyerek geniş bir alanı sardı. Yangın ihbarı üzerine yangın yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri yangına kısa sürede müdahale ettiler..

Kocaeli İtfaiyesinin üstün gayretleri ile önce kontrol altına alınıp daha sonra söndürme çalışması yapılan fabrika yangınında geniş çaplı maddi zararın olduğu görüldü. Jandarma ve İtfaiye birimlerince yangının çıkış nedeni le ilgili çalışma başlatıldı.
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, ateş ve açık hava görseli olabilir 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.