GALATASARAY'A KÖTÜ HABER

Spor 16.02.2024 - 11:44, Güncelleme: 16.02.2024 - 11:44
 

GALATASARAY'A KÖTÜ HABER

KOCAELİ HABERİ
Galatasaray, Serge Aurier'nin sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-Kırmızılılar Aurier'nin arka üst adale grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildiğini bildirdi. Galatasaray, yeni transferi Serge Aurier'in sakatlığı hakkında açıklamada bulundu. Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde; "Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve Türkiye'ye geldiğinde sponsor hastanemiz Medicana'da yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."
KOCAELİ HABERİ

Galatasaray, Serge Aurier'nin sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-Kırmızılılar Aurier'nin arka üst adale grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildiğini bildirdi.

Galatasaray, yeni transferi Serge Aurier'in sakatlığı hakkında açıklamada bulundu.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde;

"Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve Türkiye'ye geldiğinde sponsor hastanemiz Medicana'da yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.