FATMA BAŞKAN ANKARA'YI TERCİH ETTİ

Siyaset 15.07.2020 - 16:58, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FATMA BAŞKAN ANKARA'YI TERCİH ETTİ

KH/CENGİZYUCAK CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade günü dolayısı ile ialn edilen resmi tatil gününde Ankara'ya gitti.. Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM Başkan vekilliğine seçilen CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar'ı makamında ziyaret ederek tebrik dileklerini nizzat iletti.. Haydar Akar ziyaretten duyduğu memnuniyetoni "Parlementoda da beraber çalıştığım İzmit’in güleryüzle, çalışkan ve icraatları ile adından söz ettiren Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile ifade etti..

KH/CENGİZYUCAK CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade günü dolayısı ile ialn edilen resmi tatil gününde Ankara'ya gitti..

Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM Başkan vekilliğine seçilen CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar'ı makamında ziyaret ederek tebrik dileklerini nizzat iletti..

Haydar Akar ziyaretten duyduğu memnuniyetoni "Parlementoda da beraber çalıştığım İzmit’in güleryüzle, çalışkan ve icraatları ile adından söz ettiren Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ziyaretleri ve nazik hediyeleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile ifade etti..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Haydar Akar dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.