GEBZE BELEDİYESİ GEZDİRMEYE DEVAM EDİYOR

İlçeler 13.05.2024 - 17:47, Güncelleme: 13.05.2024 - 17:47
 

GEBZE BELEDİYESİ GEZDİRMEYE DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi devam ettirdiği "41 Genç 41 Gelecek Projesi" kapasmında İ,stanbul'a gördüğü gençlere boğaz turu yaptırıp tarihi yerleri gezdirdi.. Gebze Belediyesi sosyal medya sayfasından bu gezi "41 Genç, İstanbul gezisi kapsamında önce Valide Sultan Gemisi ile boğaz turuna ardından Çamlıca tepesinden eşsiz İstanbul’u seyrederek kapanışı Büyük Çamlıca Camisi’nde yaptılar." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi devam ettirdiği "41 Genç 41 Gelecek Projesi" kapasmında İ,stanbul'a gördüğü gençlere boğaz turu yaptırıp tarihi yerleri gezdirdi..

Gebze Belediyesi sosyal medya sayfasından bu gezi "41 Genç, İstanbul gezisi kapsamında önce Valide Sultan Gemisi ile boğaz turuna ardından Çamlıca tepesinden eşsiz İstanbul’u seyrederek kapanışı Büyük Çamlıca Camisi’nde yaptılar." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.