DEV DERBİNİN İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Spor 03.03.2024 - 10:33, Güncelleme: 03.03.2024 - 10:33
 

DEV DERBİNİN İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Beşiktaş ile Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Tüpraş Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Haftaya lider giren ve maç eksiğiyle ikinci sıraya gerileyen Galatasaray, ezeli rakibini mağlup ederek yenilenen haliyle bu stattaki ilk galibiyetini almak istiyor. Rakibine karşı yedi maçtır evinde yenilmeyen Beşiktaş ise Fernando Santos'la yakaladığı çıkışı sürdürme peşinde. Her iki kulüp de tüm hesaplarını 3 puan üzerine yaparken teknik direktörler de kafalarındaki 11'leri büyük ölçüde netleştirdi. İşte Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi son gelişmeler ve muhtemel 11'ler Beşiktaş ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Tüpraş Stadı'nda karşılaşacak. 19.00'da başlayacak kritik müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Ligde geride kalan 27 maçlık bölümde 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 72 puan topladı. Galatasaray, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi. Beşiktaş ise 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgiyle 46 puan elde etti. Siyah-beyazlılar, 28. hafta öncesinde averajla üçüncü Trabzonspor'un ardında dördüncü sırada yer aldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Seyrantepe'de yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı. BEŞİKTAŞ'TA ÜÇ EKSİK, BİR BELİRSİZ Siyah-beyazlı ekipte 3 futbolcu, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Tayfur Bingöl'ün yanı sıra sarı kart cezalısı Gedson Fernandes ile Bakhtiyor Zaynutdinov kadroda yer almayacak. Salih Uçan'ın durumu ise maç saati belli olacak. GALATASARAY'DA ÜÇ EKSİK Hakim Ziyech'in forma giyemeyeceği sarı-kırmızılı takımda, Serge Aurier'in de derbide forma giymesi beklenmiyor. Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen futbolculardan Ziyech, Dolmabahçe'de sahaya çıkamayacak. Yeni transfer Serge Aurier'in de sakatlığı devam ediyor. Bunun dışında Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Fatih Karagümrük maçından sonraki tutum ve davranışlarıyla rahatsızlık yaratan Sergio Oliveira da maç kadrosunda yer almayacak. SON ALTI MAÇTA RAKİPLERİNE GEÇİT VERMEDİ Beşiktaş, tüm kulvarlarda oynadığı son 6 müsabakada mağlup olmadı. Siyah-beyazlılar, ligde ve Türkiye Kupası'nda çıktığı bu karşılaşmalarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde ilk derbisine çıkacak Beşiktaş, son 4 resmi maçında ise kalesinde gol görmedi. BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'İ Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Amartey, Muçi, Rashica, Semih, Cenk GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ Muslera, Kaan, Davinson, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi
KOCAELİ HABERİ

Beşiktaş ile Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Tüpraş Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Haftaya lider giren ve maç eksiğiyle ikinci sıraya gerileyen Galatasaray, ezeli rakibini mağlup ederek yenilenen haliyle bu stattaki ilk galibiyetini almak istiyor. Rakibine karşı yedi maçtır evinde yenilmeyen Beşiktaş ise Fernando Santos'la yakaladığı çıkışı sürdürme peşinde. Her iki kulüp de tüm hesaplarını 3 puan üzerine yaparken teknik direktörler de kafalarındaki 11'leri büyük ölçüde netleştirdi. İşte Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi son gelişmeler ve muhtemel 11'ler

Beşiktaş ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Tüpraş Stadı'nda karşılaşacak. 19.00'da başlayacak kritik müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Ligde geride kalan 27 maçlık bölümde 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 72 puan topladı. Galatasaray, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

Beşiktaş ise 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgiyle 46 puan elde etti. Siyah-beyazlılar, 28. hafta öncesinde averajla üçüncü Trabzonspor'un ardında dördüncü sırada yer aldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Seyrantepe'de yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ'TA ÜÇ EKSİK, BİR BELİRSİZ

Siyah-beyazlı ekipte 3 futbolcu, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Tayfur Bingöl'ün yanı sıra sarı kart cezalısı Gedson Fernandes ile Bakhtiyor Zaynutdinov kadroda yer almayacak. Salih Uçan'ın durumu ise maç saati belli olacak.

GALATASARAY'DA ÜÇ EKSİK

Hakim Ziyech'in forma giyemeyeceği sarı-kırmızılı takımda, Serge Aurier'in de derbide forma giymesi beklenmiyor. Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen futbolculardan Ziyech, Dolmabahçe'de sahaya çıkamayacak.

Yeni transfer Serge Aurier'in de sakatlığı devam ediyor. Bunun dışında Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Fatih Karagümrük maçından sonraki tutum ve davranışlarıyla rahatsızlık yaratan Sergio Oliveira da maç kadrosunda yer almayacak.

SON ALTI MAÇTA RAKİPLERİNE GEÇİT VERMEDİ

Beşiktaş, tüm kulvarlarda oynadığı son 6 müsabakada mağlup olmadı. Siyah-beyazlılar, ligde ve Türkiye Kupası'nda çıktığı bu karşılaşmalarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde ilk derbisine çıkacak Beşiktaş, son 4 resmi maçında ise kalesinde gol görmedi.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'İ

Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Amartey, Muçi, Rashica, Semih, Cenk

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Muslera, Kaan, Davinson, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.