BÜYÜKAKIN ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

Siyaset 22.02.2024 - 06:27, Güncelleme: 22.02.2024 - 06:27
 

BÜYÜKAKIN ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın dün akşam yemeğinde Memur-Sen Kadınlar Komisyonu üyelerini ağırladı..  Başkan Büyükakın o anları sosyal medyadan "Memur-Sen Kadınlar Komisyonu buluşmasında ülkemizin kalkınmasında, gelişiminde ve yükselişinde emeği ve katkısı olan kadınlarla bir araya geldik. Yeni dönemde de hep birlikte kadınların ülkemizin ilerlemesindeki rolüne odaklanarak çalışmaya devam edeceğiz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın dün akşam yemeğinde Memur-Sen Kadınlar Komisyonu üyelerini ağırladı.. 

Başkan Büyükakın o anları sosyal medyadan "Memur-Sen Kadınlar Komisyonu buluşmasında ülkemizin kalkınmasında, gelişiminde ve yükselişinde emeği ve katkısı olan kadınlarla bir araya geldik. Yeni dönemde de hep birlikte kadınların ülkemizin ilerlemesindeki rolüne odaklanarak çalışmaya devam edeceğiz." sözleri ile paylaştı..
Bir 4 kişi ve aydınlatma görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.