Araç muayenesine dev zam

Güncel 21.10.2023 - 09:20, Güncelleme: 21.10.2023 - 09:20
 

Araç muayenesine dev zam

KOCAELİ HABERİ
Araç muayenesi yaptıracak olan milyonlarca yurttaşı ilgilendiren bir zam haberi geldi. TÜVTÜRK ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından araç muayene ücretlerine rekor bir zam yapılacağı iddia edildi.  Dünya gazetesinden Naki Bakır kaleme aldığı köşe yazısında, araç muayene ücretlerine yüzde 60'a varan zam beklendiğini duyurdu.  YÜZDE 60 ZAM KAPIDA Özellikle otomobil sahipleri için bu durum önemli. 2023 yılı için otomobil araç muayene ücreti 1.130,44 TL olarak belirlendi. Gelecek olan yüzde 60'lık zammın ardından muayene ücretlerinin 1.808 TL'ye ulaşması bekleniyor. Kulislerde konuşulan bilgilere göre, zammın yeni yılda uygulanmaya başlanması bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

Araç muayenesi yaptıracak olan milyonlarca yurttaşı ilgilendiren bir zam haberi geldi. TÜVTÜRK ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından araç muayene ücretlerine rekor bir zam yapılacağı iddia edildi. 

Dünya gazetesinden Naki Bakır kaleme aldığı köşe yazısında, araç muayene ücretlerine yüzde 60'a varan zam beklendiğini duyurdu. 

YÜZDE 60 ZAM KAPIDA

Özellikle otomobil sahipleri için bu durum önemli. 2023 yılı için otomobil araç muayene ücreti 1.130,44 TL olarak belirlendi. Gelecek olan yüzde 60'lık zammın ardından muayene ücretlerinin 1.808 TL'ye ulaşması bekleniyor. Kulislerde konuşulan bilgilere göre, zammın yeni yılda uygulanmaya başlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.