TAHİR BÜYÜKAKIN ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

Siyaset 17.10.2023 - 02:24, Güncelleme: 17.10.2023 - 02:24
 

TAHİR BÜYÜKAKIN ONLARI YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Tahir Büyükakın dün akşam kamu ve özel hastane çalışanlarını akşam yemeğinde ağırladı.. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün de bizzat katılım sağladığı yemekli buluşmayı sosyal medyadan paylaşan Başkan Büyükakın o anki dugularını "Bu akşam, şehrimizde hizmet veren kamu ve özel hastanelerde görev yapan kıymetli sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Özverili çabaları ve fedakarlıkları takdire şayan olan değerli sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Her zaman yanlarındayız. Bundan sonra da bir araya gelmeyi sürdüreceğiz" sözler ile ifade etti.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Tahir Büyükakın dün akşam kamu ve özel hastane çalışanlarını akşam yemeğinde ağırladı..

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün de bizzat katılım sağladığı yemekli buluşmayı sosyal medyadan paylaşan Başkan Büyükakın o anki dugularını "Bu akşam, şehrimizde hizmet veren kamu ve özel hastanelerde görev yapan kıymetli sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Özverili çabaları ve fedakarlıkları takdire şayan olan değerli sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Her zaman yanlarındayız. Bundan sonra da bir araya gelmeyi sürdüreceğiz" sözler ile ifade etti.
Bir 1 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.