Serenay Sarıkaya imaj değiştirdi

Magazin - Cemiyet 14.07.2023 - 23:31, Güncelleme: 14.07.2023 - 23:31
 

Serenay Sarıkaya imaj değiştirdi

KOCAELİ HABERİ
Oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni projesi için imaj değiştirdi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni projesi öncesi saçlarını kestirdi. Sarıkaya, yeni imajın da sosyal medya hesabından yayınladı. Aile dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, kısa bir yaz tatili yaptıktan sonra Netflix'te yayınlanacak olan "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin çekimleri için hazırlıklara başladı.  Tatil dönüşü yeni proje hazırlıklarına başlayan Sarıkaya, saçlarını kestirerek imaj değiştirdi. Uzun kullandığı saçlarını omuzlarına gelecek kadar kısa kestiren oyuncu, 9,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni imajını paylaştı.
KOCAELİ HABERİ

Oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni projesi için imaj değiştirdi.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni projesi öncesi saçlarını kestirdi. Sarıkaya, yeni imajın da sosyal medya hesabından yayınladı.

Aile dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, kısa bir yaz tatili yaptıktan sonra Netflix'te yayınlanacak olan "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin çekimleri için hazırlıklara başladı. 

Tatil dönüşü yeni proje hazırlıklarına başlayan Sarıkaya, saçlarını kestirerek imaj değiştirdi. Uzun kullandığı saçlarını omuzlarına gelecek kadar kısa kestiren oyuncu, 9,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni imajını paylaştı.
Serenay Sarıkaya imaj değiştirdi - Resim : 1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.