TALUS'TAN CHP'YE İLGİNÇ BENZETME

Siyaset 14.07.2023 - 19:31, Güncelleme: 14.07.2023 - 19:31
 

TALUS'TAN CHP'YE İLGİNÇ BENZETME

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, yerel seçimler yaklaşırken popülist açıklamaların dozunun yine arttığını belirterek, “Milli Görüş görünümüyle CHP’nin koltuk değneği haline gelen, ilke ve ideallarinden kopup, kişisel ikbal siyasetine yönelen bazı parti il başkanları da bu akıma uymuş durumda” dedi. İşte Başkan Talus'un açıklamasının tamamı: “Yerel seçimler yaklaşırken bazı çevrelerden popülist açıklamalarla yine milletimizin aklı karıştırılmak isteniyor. Milli Görüş görünümüyle CHP’nin koltuk değneği haline gelen, ilke ve ideallarinden kopup, kişisel ikbal siyasetine yönelen bazı parti il başkanları da bu akıma uymuş durumda. Bu kişiler deprem ve doğal afetlerin yaralarını sarmak için alınan ekonomik tedbirleri maalesef ‘tokatçılık’ şeklinde ifade edecek kadar ileri giderek, yeni misyonunu yerine getirmekte ne kadar bıçkın ve hevesli olduklarını da şimdiden gösteriyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bile bu kişilerin ne yazık ki, hala demokrasiyi içine sindiremediği, milli iradeye saygı duymadığı, millet iradesini tanımadığı görülmektedir. CHP’nin kopya kağıdı haline gelen bu anlayışa milletimiz en son 14-28 Mayıs seçimlerinde hak ettiği dersi verdiği halde, aynı yolda gitmekte ısrar ediyorlar. Belli ki, milletimizin takdirini değil, yanladıkları anlayışın onay ve desteğini daha çok önemsiyorlar. Ancak bilmeliler ki, varacakları yer yine aynı olacak, yakından takip ettiklerini belirterek aslında hayranlıklarını ifade ettikleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere her yerde hüsrana uğrayacaklar. Biz milletimize verdiğimiz her sözün arkasındayız.  Dün ne dediysek, bugün de aynı doğrultuda hareket edeceğiz.  Bugün içinden geçilen dönem nihai hedef değil, adı üzerinde geçici bir durum olduğunu çok kısa süre içinde hep birlikte göreceğiz. Milletimizin bize olan güven ve desteği herşeyin üstünde tutarak, ülkemize ve milletimize hizmeti sürdüreceğiz.”  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, yerel seçimler yaklaşırken popülist açıklamaların dozunun yine arttığını belirterek, “Milli Görüş görünümüyle CHP’nin koltuk değneği haline gelen, ilke ve ideallarinden kopup, kişisel ikbal siyasetine yönelen bazı parti il başkanları da bu akıma uymuş durumda” dedi.

İşte Başkan Talus'un açıklamasının tamamı:

“Yerel seçimler yaklaşırken bazı çevrelerden popülist açıklamalarla yine milletimizin aklı karıştırılmak isteniyor.

Milli Görüş görünümüyle CHP’nin koltuk değneği haline gelen, ilke ve ideallarinden kopup, kişisel ikbal siyasetine yönelen bazı parti il başkanları da bu akıma uymuş durumda.
Bu kişiler deprem ve doğal afetlerin yaralarını sarmak için alınan ekonomik tedbirleri maalesef ‘tokatçılık’ şeklinde ifade edecek kadar ileri giderek, yeni misyonunu yerine getirmekte ne kadar bıçkın ve hevesli olduklarını da şimdiden gösteriyor.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bile bu kişilerin ne yazık ki, hala demokrasiyi içine sindiremediği, milli iradeye saygı duymadığı, millet iradesini tanımadığı görülmektedir.
CHP’nin kopya kağıdı haline gelen bu anlayışa milletimiz en son 14-28 Mayıs seçimlerinde hak ettiği dersi verdiği halde, aynı yolda gitmekte ısrar ediyorlar.
Belli ki, milletimizin takdirini değil, yanladıkları anlayışın onay ve desteğini daha çok önemsiyorlar.
Ancak bilmeliler ki, varacakları yer yine aynı olacak, yakından takip ettiklerini belirterek aslında hayranlıklarını ifade ettikleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere her yerde hüsrana uğrayacaklar.
Biz milletimize verdiğimiz her sözün arkasındayız. 
Dün ne dediysek, bugün de aynı doğrultuda hareket edeceğiz. 
Bugün içinden geçilen dönem nihai hedef değil, adı üzerinde geçici bir durum olduğunu çok kısa süre içinde hep birlikte göreceğiz.
Milletimizin bize olan güven ve desteği herşeyin üstünde tutarak, ülkemize ve milletimize hizmeti sürdüreceğiz.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.