KOCAELİ'DE KAÇAK GÖÇMEN OPERASYONU

Asayiş 18.12.2023 - 10:42, Güncelleme: 18.12.2023 - 10:42
 

KOCAELİ'DE KAÇAK GÖÇMEN OPERASYONU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yapılan operasyonda 6 kaçak göçmen yakalandı İşte konuya dair Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama: ''Emniyet Müdürlüğümüz Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzün düzensiz göçmen hareketliliğinin men ve takibine yönelik çalışmaları kapsamında; 17.12.2023 günü ilimiz Körfez ilçesinde durdurulan araç içerisinde 6 düzensiz  göçmen yakalanmış, işlemleri akabinde Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Konu ile ilgili olarak  M.V. isimli şahıs, gözaltına alınarak tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır.    Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.     Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yapılan operasyonda 6 kaçak göçmen yakalandı

İşte konuya dair Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama:

''Emniyet Müdürlüğümüz Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğümüzün düzensiz göçmen hareketliliğinin men ve takibine yönelik çalışmaları kapsamında;

17.12.2023 günü ilimiz Körfez ilçesinde durdurulan araç içerisinde 6 düzensiz  göçmen yakalanmış, işlemleri akabinde Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Konu ile ilgili olarak  M.V. isimli şahıs, gözaltına alınarak tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır.   

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.    

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.