ÇAYIROVA'DA ARAÇ YANGINI

Güncel 03.05.2024 - 12:56, Güncelleme: 03.05.2024 - 12:56
 

ÇAYIROVA'DA ARAÇ YANGINI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi E-5 TEM Bağlantı Yolu üzerinde 41 P 3915 plakalı bir servis minibüsünde aniden çıkan yangın büyüdü ve aracın tamamını sardı. Çeverede korkulu anlara neden olan araç yangını, ihbar üzerine yangın maalline gelen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek södürüldü.. Yangın nedeni ile servis aracında büyük çaplı maddi hasar oluştuğu görüldü..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi E-5 TEM Bağlantı Yolu üzerinde 41 P 3915 plakalı bir servis minibüsünde aniden çıkan yangın büyüdü ve aracın tamamını sardı. Çeverede korkulu anlara neden olan araç yangını, ihbar üzerine yangın maalline gelen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek södürüldü..

Yangın nedeni ile servis aracında büyük çaplı maddi hasar oluştuğu görüldü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.