GEBZELİ GAZETECİ AKÇAY KİTABINI İMZALADI

Güncel 03.05.2024 - 16:13, Güncelleme: 03.05.2024 - 16:13
 

GEBZELİ GAZETECİ AKÇAY KİTABINI İMZALADI

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli gazeteci yazar Sema Aktemur Akçay, "Kıbrıs Barış Harekâtının Kocaeli Basınına Yansımaları" adlı araştırma kitabını okurlarına imzaladı.. Gebze Ticaret Odasındaki tanıtım ve imza programında okurlarına kitabını imzalayan ema Aktemur Akçay "Kıbrıs Barış Harekâtının Kocaeli Basınına Yansımaları kitaımda, Kıbrıs tarihini, jeopolitik ve stratejik önemini, Kıbrıs Barış Harekâtını ve Harekâtın Kocaeli ile tarihi bağlarını anlatarak şehrimizin kültür hazinesine katkı sağlamaya çalıştım. Cumhuriyetimizin 100. Yılına ve Kıbrıs Barış Harekâtının 50. yılına saygıyla armağan ediyorum" dedi.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli gazeteci yazar Sema Aktemur Akçay, "Kıbrıs Barış Harekâtının Kocaeli Basınına Yansımaları" adlı araştırma kitabını okurlarına imzaladı..

Gebze Ticaret Odasındaki tanıtım ve imza programında okurlarına kitabını imzalayan ema Aktemur Akçay "Kıbrıs Barış Harekâtının Kocaeli Basınına Yansımaları kitaımda, Kıbrıs tarihini, jeopolitik ve stratejik önemini, Kıbrıs Barış Harekâtını ve Harekâtın Kocaeli ile tarihi bağlarını anlatarak şehrimizin kültür hazinesine katkı sağlamaya çalıştım. Cumhuriyetimizin 100. Yılına ve Kıbrıs Barış Harekâtının 50. yılına saygıyla armağan ediyorum" dedi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.