BAŞKAN TALUS DİLOVASI'NA GELDİ

Siyaset 03.05.2024 - 13:45, Güncelleme: 03.05.2024 - 13:45
 

BAŞKAN TALUS DİLOVASI'NA GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr. şahin talus bir taraftan yeni seçilen ilçe belediye başkanlarına makamlarında tebrik ziyaretleri gerçekleştirirken diğer taraftan da Ak Parti ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek  Eylül 2024 tarihinde başlaması beklenen Ak Parti ilçe kongreleri için ilk temaslarda bulunuyor..  Başkan Şahin Talus bugün gerçekleştirdiği Ak Parti Dilovası ilçe teşkilat ziyaretini sosyal medyadan "İlçelerimizde bir yandan Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretleri yapıyor, bir yandan da ilçe teşkilatlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Dilovası İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım ve teşkilatımızın tüm kademeleriyle değerlendirmelerimizi tamamladık, milletimizi en güzel hizmetlerle buluşturmak için çalışmaya devam." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr. şahin talus bir taraftan yeni seçilen ilçe belediye başkanlarına makamlarında tebrik ziyaretleri gerçekleştirirken diğer taraftan da Ak Parti ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek  Eylül 2024 tarihinde başlaması beklenen Ak Parti ilçe kongreleri için ilk temaslarda bulunuyor.. 

Başkan Şahin Talus bugün gerçekleştirdiği Ak Parti Dilovası ilçe teşkilat ziyaretini sosyal medyadan "İlçelerimizde bir yandan Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretleri yapıyor, bir yandan da ilçe teşkilatlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Dilovası İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım ve teşkilatımızın tüm kademeleriyle değerlendirmelerimizi tamamladık, milletimizi en güzel hizmetlerle buluşturmak için çalışmaya devam." sözleri ile paylaştı..
Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'AKPARTI AK PARTI AK PARTİ AK PARTI DİLOVASI İL i LÇE BAŞKANLIĞI' görseli olabilir

Bir 14 kişi görseli olabilir

Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.