KOCAELİ'DE AK PARTİ VE CHP'LİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Magazin - Cemiyet 26.08.2023 - 23:35, Güncelleme: 26.08.2023 - 23:35
 

KOCAELİ'DE AK PARTİ VE CHP'LİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından birisi olan Kartepe Dedeman Otelinin sahibi ve Darıca Seymen Kolejinin ortağı Mustaf Satı'nın kızı Çağla İrem satı ve Semih Sertel yaşamlarını birleştirdiler.. Çağla ve Semih Sertel genç çiftinin nikahını bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken, gençlerin nikah şahitliğini ise Ak Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu ile CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı birlikte yaptılar.. Eski İzmit Belediye Başkanı Sefa Sirmen'in baldızı olan Hamiyet Satı'nın kızı Çağla İrem satı ve Semih Sertel çiftinin düğününe İzmit siyaset, ticaret ve bürokrası camiasından çok sayıda tanınmış sima ve klabalık bir davetli topluluğu katılım sağlayarak saadet dileklerini bildirdiler..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından birisi olan Kartepe Dedeman Otelinin sahibi ve Darıca Seymen Kolejinin ortağı Mustaf Satı'nın kızı Çağla İrem satı ve Semih Sertel yaşamlarını birleştirdiler..

Çağla ve Semih Sertel genç çiftinin nikahını bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken, gençlerin nikah şahitliğini ise Ak Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu ile CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı birlikte yaptılar..

Eski İzmit Belediye Başkanı Sefa Sirmen'in baldızı olan Hamiyet Satı'nın kızı Çağla İrem satı ve Semih Sertel çiftinin düğününe İzmit siyaset, ticaret ve bürokrası camiasından çok sayıda tanınmış sima ve klabalık bir davetli topluluğu katılım sağlayarak saadet dileklerini bildirdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.