DARICA DOLANDIRICILARI TUTUKLANDI

Asayiş 26.08.2023 - 18:07, Güncelleme: 26.08.2023 - 18:07
 

DARICA DOLANDIRICILARI TUTUKLANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emnbiyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Mali Suçların Men ve Takibine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 20.08.2023 tarihinde Darıca ilçesinde 3 şahsın sahte dolar vermek suretiyle dolandırıcılık olayı gerçekleştirdiklerine dair yapılan şikâyet üzerine yapılan incelemede, dolandırma suçunun R.A., A.E. ve F.S. isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği, ayrıca aynı şahısların İzmit ve Gölcük ilçelerinde de aynı şekilde dolandırıcılık yaptıkları tespit edildi.  Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 24.08.2023 tarihinde yapılan operasyonda şüpheli şahıslar yakalandı, şahıslardan 114 adet sahte 50 ABD doları ele geçirildi ve 25.08.2023 günü Gebze Adliyesine sevk edilen 3 şahıs tutuklandı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emnbiyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Mali Suçların Men ve Takibine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

20.08.2023 tarihinde Darıca ilçesinde 3 şahsın sahte dolar vermek suretiyle dolandırıcılık olayı gerçekleştirdiklerine dair yapılan şikâyet üzerine yapılan incelemede, dolandırma suçunun R.A., A.E. ve F.S. isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği, ayrıca aynı şahısların İzmit ve Gölcük ilçelerinde de aynı şekilde dolandırıcılık yaptıkları tespit edildi. 

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 24.08.2023 tarihinde yapılan operasyonda şüpheli şahıslar yakalandı, şahıslardan 114 adet sahte 50 ABD doları ele geçirildi ve 25.08.2023 günü Gebze Adliyesine sevk edilen 3 şahıs tutuklandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.