İşte Kocaeli’de vakaların en çok olduğu ilçeler

30.10.2020 - 21:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İşte Kocaeli’de vakaların en çok olduğu ilçeler

KOCAELİ HABERİ Kocaeli’deki yüzde 40 artışın açıklanması sonrasında vaka yoğunluğunun en fazla oldugu ilçeler de açıklandı. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında Kocaeli vaka yoğunluğu haritasında koronavirüsün dağılımı görüntülendi. VAKA YOĞUNLUĞU 5 İLÇEDE Kocaeli koronavirüs yoğunluğuna göre virüsün en fazla olduğu ilçelerin, Gebze Darıca, Çayırova, Derince ve İzmit olduğu görüldü. GEBZE DARICA DERİNCE ÇAYIROVA İZMİT

KOCAELİ HABERİ Kocaeli’deki yüzde 40 artışın açıklanması sonrasında vaka yoğunluğunun en fazla oldugu ilçeler de açıklandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında Kocaeli vaka yoğunluğu haritasında koronavirüsün dağılımı görüntülendi.

VAKA YOĞUNLUĞU 5 İLÇEDE
Kocaeli koronavirüs yoğunluğuna göre virüsün en fazla olduğu ilçelerin, Gebze DarıcaÇayırova, Derince ve İzmit olduğu görüldü.

GEBZE

DARICA

DERİNCE

ÇAYIROVA

İZMİT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.