Alex de Souza teknik direktörlüğe getirildi

Spor 08.05.2024 - 21:31, Güncelleme: 08.05.2024 - 21:31
 

Alex de Souza teknik direktörlüğe getirildi

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe'nin heykelini diktiği Brezilyalı Alex de Souza, Süper Lig ekibi Antalyaspor'un başına geçecek.  Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza’nın Süper Lig’e geri döneceği takım belli oldu. Brezilyalı efsane futbolcunun Antalyaspor ile her konuda anlaştığı duyuruldu. Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, Alex de Souza’nın Antalyaspor ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Alex’in teknik ekibinde Mehmet Aurelio’nun da yer alacağı belirtildi.
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe'nin heykelini diktiği Brezilyalı Alex de Souza, Süper Lig ekibi Antalyaspor'un başına geçecek.

 Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza’nın Süper Lig’e geri döneceği takım belli oldu. Brezilyalı efsane futbolcunun Antalyaspor ile her konuda anlaştığı duyuruldu.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, Alex de Souza’nın Antalyaspor ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Alex’in teknik ekibinde Mehmet Aurelio’nun da yer alacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.