Özgür Özel’den tepki çeken ziyaret ile ilgili açıklama

Siyaset 08.05.2024 - 16:17, Güncelleme: 08.05.2024 - 16:28
 

Özgür Özel’den tepki çeken ziyaret ile ilgili açıklama

KOCAELİ HABERİ
Muhalefet aleyhine yaptığı algı çalışmalarıyla bilinen eski Yeni Şafak çalışanı ve Ak Partili Taha Hüseyin Karagöz Özgür Özel görüşmesi hakkında yaptığı açıklamasında "Randevu talep ettim. Kabul ettiler" dedi. Özgür Özel’de tepki çeken bu ziyaretiyle ilgili açıklamasında "Kapımıza gelmiş…" dedi.. CHP lideri Özgür Özel, tepkilere neden olan Ak Partili aktif sosyal medya kullanıcısı Taha Hüseyin Karagöz'le görüşmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Nikah davetiyesi getirdiğini söyleyen Özel, "Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz" diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

Muhalefet aleyhine yaptığı algı çalışmalarıyla bilinen eski Yeni Şafak çalışanı ve Ak Partili Taha Hüseyin Karagöz Özgür Özel görüşmesi hakkında yaptığı açıklamasında "Randevu talep ettim. Kabul ettiler" dedi.

Özgür Özel’de tepki çeken bu ziyaretiyle ilgili açıklamasında "Kapımıza gelmiş…" dedi..

CHP lideri Özgür Özel, tepkilere neden olan Ak Partili aktif sosyal medya kullanıcısı Taha Hüseyin Karagöz'le görüşmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Nikah davetiyesi getirdiğini söyleyen Özel, "Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.