İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli kongresine itiraz etti ama..

Güncel 17.02.2022 - 11:48, Güncelleme: 17.02.2022 - 11:48
 

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli kongresine itiraz etti ama..

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İMO kongresinde turuncu renkli liste çıkaran Başkan adayı Dr. Serkan Engin, kaybettiği İnşaat Mühendisleri seçim sonucuna dair açıklama yaptı.. İŞTE O AÇIKLAMA Kamuoyunun dikkatine! Değerli Meslektaşlarım, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13.dönem seçimleri 13.02.2022 Pazar günü yapılmış ve seçime 1454 meslektaşımız katılmıştır. Seçime katılan tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sayım sonucunda beyaz liste başkan adayı 713 oy, turuncu liste başkan adayı şahsım 711 oy almıştır. Seçim sırasında yerine imza atıldığı için bir meslektaşımıza oy kullandırılamamıştır. Hem bu durum hem de sonuçların birbirine çok yakın olması sebebiyle ilçe seçim kuruluna yapmış olduğumuz yeniden sayım yönündeki itirazımız reddedilmiştir. Böylelikle beyaz liste seçimi kazanmıştır. Seçimi kazanan Doç.Dr. Utkan MUTMAN ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Sonuçların mesleğimize, meslektaşlarımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İMO kongresinde turuncu renkli liste çıkaran Başkan adayı Dr. Serkan Engin, kaybettiği İnşaat Mühendisleri seçim sonucuna dair açıklama yaptı..

İŞTE O AÇIKLAMA

Kamuoyunun dikkatine!

Değerli Meslektaşlarım, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13.dönem seçimleri 13.02.2022 Pazar günü yapılmış ve seçime 1454 meslektaşımız katılmıştır. Seçime katılan tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sayım sonucunda beyaz liste başkan adayı 713 oy, turuncu liste başkan adayı şahsım 711 oy almıştır. Seçim sırasında yerine imza atıldığı için bir meslektaşımıza oy kullandırılamamıştır. Hem bu durum hem de sonuçların birbirine çok yakın olması sebebiyle ilçe seçim kuruluna yapmış olduğumuz yeniden sayım yönündeki itirazımız reddedilmiştir. Böylelikle beyaz liste seçimi kazanmıştır. Seçimi kazanan Doç.Dr. Utkan MUTMAN ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Sonuçların mesleğimize, meslektaşlarımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.