ÜNLÜ ŞARKICI ORAYA OKUL YAPTIRDI

04.10.2020 - 11:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÜNLÜ ŞARKICI ORAYA OKUL YAPTIRDI

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Bismil’e okul yaptırdı! Teknoloji sınıfı da var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrencilerin yardımına Ebru Yaşar koştu. Ünlü şarkıcı, adını taşıyan 12 derslikli bir okul yaptırdı. Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven’den eğitime destek. Çift, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde evlerinden uzaktaki okula gitmek için saatlerce yürüyen öğrencilerin yardımına koştu, nüfusun en kalabalık olduğu Sanayi Mahallesi’ne okul yaptırdı. Ebru Yaşar’ın adını taşıyan 12 derslikli okul, 31 Ekim’de kapılarını öğrencilere açacak. TEKNOLOJİ SINIFI DA VAR Ebru Yaşar İlköğretim ve Ortaokulu’nda 12 dersliğin yanı sıra teknoloji sınıfları, laboratuvar ve kütüphane var. Bismilli çocuklar, hem modern bir binada teknolojinin olanaklarından yararlanarak eğitim görecek hem de okula ulaşmak için kilometrelerce yol yürümek zorunda kalmayacak. İsmail Bayrak/Hürriyet

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Bismil’e okul yaptırdı! Teknoloji sınıfı da var

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrencilerin yardımına Ebru Yaşar koştu. Ünlü şarkıcı, adını taşıyan 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven’den eğitime destek. Çift, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde evlerinden uzaktaki okula gitmek için saatlerce yürüyen öğrencilerin yardımına koştu, nüfusun en kalabalık olduğu Sanayi Mahallesi’ne okul yaptırdı. Ebru Yaşar’ın adını taşıyan 12 derslikli okul, 31 Ekim’de kapılarını öğrencilere açacak.

TEKNOLOJİ SINIFI DA VAR
Ebru Yaşar İlköğretim ve Ortaokulu’nda 12 dersliğin yanı sıra teknoloji sınıfları, laboratuvar ve kütüphane var. Bismilli çocuklar, hem modern bir binada teknolojinin olanaklarından yararlanarak eğitim görecek hem de okula ulaşmak için kilometrelerce yol yürümek zorunda kalmayacak.
İsmail Bayrak/Hürriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.