KOCAELİ'DE KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI

Güncel 13.05.2024 - 22:00, Güncelleme: 13.05.2024 - 22:00
 

KOCAELİ'DE KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valiliği yapılan operasyonlarda 63 düzensiz göçmenin yakalandığını ve bu bahse konu olaya karışan 4 şüphelinin tutuklandığını duyurdu.. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi; İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce Düzensiz Göç ve hareketliliğinin engellenmesine yönelik olarak yürütlen çalışmalar neticesinde; Düzensiz göçmenlerin şok evlerde barındırmasını sağlayan ve bu göçmenlerin ülke içerisinde nakledilmelerini organize ederek haksız maddi çıkar sağladığı tespit edilen  Göçmen Kaçakçısı  Organizatörlere yönelik başlatılan operasyonlarda farklı illerdeki ara yakalamalarda (63) düzensiz göçmen yakalanmış, bahse konu olaya karışan (4) şüpheli tutuklanmıştır. Konu ile ilgili devam eden operasyon sürecinde, göçmen kaçakçılığını örgütlü bir şekilde yaptığı tespit edilen (21) şüphelinin yakalanması amacıyla, 10.05.2024 tarihinde Kocaeli merkezli İstanbul, Ankara, Hatay, Kayseri, Manisa, Mersin ve Gaziantep Emniyet Müdürlükleri ile müştereken (7) ilde gerçekleştirilen operasyon neticesinde, şüphelilerin tamamı yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelilere ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda  23 Düzensiz Göçmen yakalanmış, 4.100$, 35.600 TL, 650 EURO ve 1000 SYP ile suçta kullanılan kimlikler ve dijital materyallara el koyulmuştur. Yakalanan şüpheli şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasına müteakiben adli makamlara sevk edilecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valiliği yapılan operasyonlarda 63 düzensiz göçmenin yakalandığını ve bu bahse konu olaya karışan 4 şüphelinin tutuklandığını duyurdu..

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi;

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce Düzensiz Göç ve hareketliliğinin engellenmesine yönelik olarak yürütlen çalışmalar neticesinde;

Düzensiz göçmenlerin şok evlerde barındırmasını sağlayan ve bu göçmenlerin ülke içerisinde nakledilmelerini organize ederek haksız maddi çıkar sağladığı tespit edilen  Göçmen Kaçakçısı  Organizatörlere yönelik başlatılan operasyonlarda farklı illerdeki ara yakalamalarda (63) düzensiz göçmen yakalanmış, bahse konu olaya karışan (4) şüpheli tutuklanmıştır.

Konu ile ilgili devam eden operasyon sürecinde, göçmen kaçakçılığını örgütlü bir şekilde yaptığı tespit edilen (21) şüphelinin yakalanması amacıyla, 10.05.2024 tarihinde Kocaeli merkezli İstanbul, Ankara, Hatay, Kayseri, Manisa, Mersin ve Gaziantep Emniyet Müdürlükleri ile müştereken (7) ilde gerçekleştirilen operasyon neticesinde, şüphelilerin tamamı yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüphelilere ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda  23 Düzensiz Göçmen yakalanmış, 4.100$, 35.600 TL, 650 EURO ve 1000 SYP ile suçta kullanılan kimlikler ve dijital materyallara el koyulmuştur.

Yakalanan şüpheli şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasına müteakiben adli makamlara sevk edilecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.