CEMİL YAMAN'A PARA CEZASI KESİLDİ

Siyaset 22.09.2020 - 22:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMİL YAMAN'A PARA CEZASI KESİLDİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a koronavirüs ile mücadele tedbirleri yasaklarına rağmen oğluna yapmış olduğu 1500 davetli düğün nedeniyle 6.360 TL para cezası kesildi.. AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan bu cezai işlemin haber sayfalarına düşen metnini, kendi twitter sayfasından şu sözlerle duyurdu; "AK Parti eşitliği ve adaleti esas alan bir anlayışla kuruldu. Bu hasleti yitirdiğimizde çok şey kaybederiz. Pandemi sürecinde nikah tedbirlerine uyulmadığı için vatandaş/mv ayrımı yapmadan Mv’mize uygulanan bu ceza eşit ve adil bir uygulama örneği olması bakımından çok kıymetli."

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a koronavirüs ile mücadele tedbirleri yasaklarına rağmen oğluna yapmış olduğu 1500 davetli düğün nedeniyle 6.360 TL para cezası kesildi..

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan bu cezai işlemin haber sayfalarına düşen metnini, kendi twitter sayfasından şu sözlerle duyurdu;

"AK Parti eşitliği ve adaleti esas alan bir anlayışla kuruldu. Bu hasleti yitirdiğimizde çok şey kaybederiz. Pandemi sürecinde nikah tedbirlerine uyulmadığı için vatandaş/mv ayrımı yapmadan Mv’mize uygulanan bu ceza eşit ve adil bir uygulama örneği olması bakımından çok kıymetli."
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.