KOCAELİ'DE SİYASET SICAK

Siyaset 10.09.2020 - 20:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE SİYASET SICAK

CEBGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte gittiği Eşme Ahmediye Mahallesinde Ak Parti Teşkilat Başkanı Muammer Sönmez'ın misafiri oldu.. Mahallelinin de katılım sağladığı misafirlikte ikram olarak masanın üstüne konulan iki kasa incir, elma ve armutlar eşliğinde sıcak siyaset üzerine bir sohbet gerçekleştirildiği öğrenildi.. 

CEBGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte gittiği Eşme Ahmediye Mahallesinde Ak Parti Teşkilat Başkanı Muammer Sönmez'ın misafiri oldu..

Mahallelinin de katılım sağladığı misafirlikte ikram olarak masanın üstüne konulan iki kasa incir, elma ve armutlar eşliğinde sıcak siyaset üzerine bir sohbet gerçekleştirildiği öğrenildi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.