ÖZGENÇ'TEN AK PARTİYE ŞİFALI DAVET

01.09.2020 - 13:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÖZGENÇ'TEN AK PARTİYE ŞİFALI DAVET

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilattan sorumlu Başkan yardımcısı Serkan Özgenç bugün ilçe teşkilatında nöbetçi yönetici oldu.. Serkan Özgenç durumu gelmeye müsait olan arkadaşları Partinin emektar çaycısı Dursun amcanın şifalı çayından içmeye davet etti.  Davetini sosyal medyadan yapan Özgenç "Akparti Gebze İlçe Başkanlığındaki nöbetimden herkese selam ve sevgilerle... Reisimizin talimatıyla milletimize hizmet adına göstermiş olduğumuz gayretimizi heyecanımızı eksiltme arttır Allah’ım. Bu ülke sevdalısı Akparti teşkilatlarımıza memleketimiz için hayırlı daha nice işler yapmayı nasip eyle. Müsait olan arkadaşlara Dursun amcanın şifalı çayından ısmarlarım..." dedi.. Serkan Özgenç'in paylaşımındaki fotoğrafı her ne kadar maskesiz olmuş olsa da biz çay içmeye gidecek partililere hem kendileri hem de Serlan Özgenç'in sağlığı ve koronavirüs önlemi açısından  maske takmalarını tavsiye ederiz.. 

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilattan sorumlu Başkan yardımcısı Serkan Özgenç bugün ilçe teşkilatında nöbetçi yönetici oldu..

Serkan Özgenç durumu gelmeye müsait olan arkadaşları Partinin emektar çaycısı Dursun amcanın şifalı çayından içmeye davet etti. 

Davetini sosyal medyadan yapan Özgenç "Akparti Gebze İlçe Başkanlığındaki nöbetimden herkese selam ve sevgilerle... Reisimizin talimatıyla milletimize hizmet adına göstermiş olduğumuz gayretimizi heyecanımızı eksiltme arttır Allah’ım. Bu ülke sevdalısı Akparti teşkilatlarımıza memleketimiz için hayırlı daha nice işler yapmayı nasip eyle. Müsait olan arkadaşlara Dursun amcanın şifalı çayından ısmarlarım..." dedi..

Serkan Özgenç'in paylaşımındaki fotoğrafı her ne kadar maskesiz olmuş olsa da biz çay içmeye gidecek partililere hem kendileri hem de Serlan Özgenç'in sağlığı ve koronavirüs önlemi açısından  maske takmalarını tavsiye ederiz.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.