AK PARTİ KOCAELİ ARTIK ONLARDAN SORULUR

Siyaset 13.08.2020 - 16:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ ARTIK ONLARDAN SORULUR

KH/CENGİZYUCAK  Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın başkanlığında gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına Kocaeli'den Ak Partiyi temsilen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir birlikte katılım sağladılar.. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden önce ise Kocaeli'den Ak Partiyi temsilen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı olarak da Emre  Kahraman birlikte katılım sağlıyordular.. Evet Ak Parti Kocaeli'de kadrosal açıdan büyük bir değişim göstererek 4 önemli kurumun başındaki 4 ismi de değiştirdi ve artık Kocaeli Ak Parti  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir'den sorulur.. "Mühür kimdeyse Sultan Süleyman odur" gerçeğinden yola çıktığınızda diğer isimler üzerinden Ak Parti Kocaeli'de ki siyasi patronluk iddiaları ise ya fakirin umudu ya da züğürt tesellisi olarak görülür

KH/CENGİZYUCAK  Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın başkanlığında gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına Kocaeli'den Ak Partiyi temsilen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir birlikte katılım sağladılar..

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden önce ise Kocaeli'den Ak Partiyi temsilen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı olarak da Emre  Kahraman birlikte katılım sağlıyordular..

Evet Ak Parti Kocaeli'de kadrosal açıdan büyük bir değişim göstererek 4 önemli kurumun başındaki 4 ismi de değiştirdi ve artık Kocaeli Ak Parti  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir'den sorulur..

"Mühür kimdeyse Sultan Süleyman odur" gerçeğinden yola çıktığınızda diğer isimler üzerinden Ak Parti Kocaeli'de ki siyasi patronluk iddiaları ise ya fakirin umudu ya da züğürt tesellisi olarak görülür

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.