Okullar ne zaman açılacak? Bakan Selçuk açıkladı

21.07.2020 - 10:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Okullar ne zaman açılacak? Bakan Selçuk açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, derslerin 31 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, eğitim sistemine ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, şartlar elverişli olduğu takdirde 31 Ağustos'ta okulların açılacağını belirterek, yeni eğitim dönemi için çeşitli modeller üzerinde çalıştıklarını vurguladı. Sabah'a konuşan Bakan Selçuk, "Büyük eğitim ailemizin en büyük isteği, sağlıkla okullarımızı yeniden açmak ama okullarımız açılana kadar da yapacağımız çok şey var. Salgının seyrine göre karma model, seyreltilmiş model dahil her türlü senaryo dahilinde ve rutin açılış prosedürlerine dair tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi. Öğrencilerin 31 Ağustos'a kadar yaz tatillerini verimli geçirmelerini isteyen Bakan Selçuk, "Çok yönlü olarak hiçbir grubu kaynaksız bırakmadan tüm çocuklarımıza, öğretmen ve velilerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Güçlüklerle güçlenen eğitim ailemiz, bu süreçte aslında uzaklaştıkça yakınlaştı gerçekten. Yaz tatilini mümkün olduğunca verimli geçirerek ve sağlığımızı önceleyerek okulları birlikte açacağız" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, derslerin 31 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, eğitim sistemine ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, şartlar elverişli olduğu takdirde 31 Ağustos'ta okulların açılacağını belirterek, yeni eğitim dönemi için çeşitli modeller üzerinde çalıştıklarını vurguladı.

Sabah'a konuşan Bakan Selçuk, "Büyük eğitim ailemizin en büyük isteği, sağlıkla okullarımızı yeniden açmak ama okullarımız açılana kadar da yapacağımız çok şey var. Salgının seyrine göre karma model, seyreltilmiş model dahil her türlü senaryo dahilinde ve rutin açılış prosedürlerine dair tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi. Öğrencilerin 31 Ağustos'a kadar yaz tatillerini verimli geçirmelerini isteyen Bakan Selçuk, "Çok yönlü olarak hiçbir grubu kaynaksız bırakmadan tüm çocuklarımıza, öğretmen ve velilerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Güçlüklerle güçlenen eğitim ailemiz, bu süreçte aslında uzaklaştıkça yakınlaştı gerçekten. Yaz tatilini mümkün olduğunca verimli geçirerek ve sağlığımızı önceleyerek okulları birlikte açacağız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.