AK PARTİ GEBZE'DE REİS GERİ ADIM ATMIYOR

19.07.2020 - 01:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE REİS GERİ ADIM ATMIYOR

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında üç dönem ilçe başkan yardımcılığı yaptıktan sonra Ak Parti Kocaeli İl Yönetiminde yer alarak bir dönem İl Başkan yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Kurt geçtiğimiz kongrede Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına aday olmak istemiş ama bu isteği Ak Parti Kocaeli siyaset kurmaylarınca kabul görmemişti.. Ak Parti Genel Merkezinin Gebze İlçe Başkan adayı olarak İrfan Ayar'ı açıklaması üzerine bu kez Ak Parti Gebze içinde kendisine yakın olan isimleri toplayarak Gebze İlçe kongresinde Köksal Tatoğlu'nun başkan adaylığı altında ikinci bir liste çıkaracaklarını dile getirmiştiler.. Ak Parti Kocaeli ve Gebze'de kendisine "Reis" olarak hitap edilen Hüseyin Kurt'un bu ikinci liste çıkarma kararlılığında olduğunu gören Ak Parti Genel Merkezi de Gebze'de kongre yapmaktan vazgeçmiş ve Başkan adayı olarak belirledikleri İrfan Ayar'ı Ak Parti Gebze İlçe Başkanı olarak direk atamışlardı.. Ak Parti Kocaeli siyaset kurmaylarının ve Genel Merkezin bu tavırları karşısında kırgınlığa düşen Hüseyin Kurt o gün bugündür ne parti etkinliklerine katılıyor, ne sosyal medya sayfasından siyasi paylaşımlar yapıyor ne de medyaya siyasi bir malzeme veriyor.. En son olarak geçtiğimiz yıl yapıaln yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz ve ilçe başkanı İrfan Ayar'ı ofisinde ağırlayan Hüseyin Kurt yerel seçimlerde bile aktif olarak sahalarda yer almamıştı.. 11 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşecek olan Ak Parti gebze İlçe kongresi için Hüseyin Kurt'u telefonla arayarak ve bizzat ofisine giderek aktif olarak sahada yer alma çağrısı yapan partili sayısı çok.. Lakin bu konuda Reis'ten halen bir tık yok.. Yani Reis, Ak Parti Gebze konusundaki kararından henüz geri adım atmıyor..  

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında üç dönem ilçe başkan yardımcılığı yaptıktan sonra Ak Parti Kocaeli İl Yönetiminde yer alarak bir dönem İl Başkan yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Kurt geçtiğimiz kongrede Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına aday olmak istemiş ama bu isteği Ak Parti Kocaeli siyaset kurmaylarınca kabul görmemişti..

Ak Parti Genel Merkezinin Gebze İlçe Başkan adayı olarak İrfan Ayar'ı açıklaması üzerine bu kez Ak Parti Gebze içinde kendisine yakın olan isimleri toplayarak Gebze İlçe kongresinde Köksal Tatoğlu'nun başkan adaylığı altında ikinci bir liste çıkaracaklarını dile getirmiştiler..

Ak Parti Kocaeli ve Gebze'de kendisine "Reis" olarak hitap edilen Hüseyin Kurt'un bu ikinci liste çıkarma kararlılığında olduğunu gören Ak Parti Genel Merkezi de Gebze'de kongre yapmaktan vazgeçmiş ve Başkan adayı olarak belirledikleri İrfan Ayar'ı Ak Parti Gebze İlçe Başkanı olarak direk atamışlardı..

Ak Parti Kocaeli siyaset kurmaylarının ve Genel Merkezin bu tavırları karşısında kırgınlığa düşen Hüseyin Kurt o gün bugündür ne parti etkinliklerine katılıyor, ne sosyal medya sayfasından siyasi paylaşımlar yapıyor ne de medyaya siyasi bir malzeme veriyor..

En son olarak geçtiğimiz yıl yapıaln yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz ve ilçe başkanı İrfan Ayar'ı ofisinde ağırlayan Hüseyin Kurt yerel seçimlerde bile aktif olarak sahalarda yer almamıştı..

11 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşecek olan Ak Parti gebze İlçe kongresi için Hüseyin Kurt'u telefonla arayarak ve bizzat ofisine giderek aktif olarak sahada yer alma çağrısı yapan partili sayısı çok..
Lakin bu konuda Reis'ten halen bir tık yok..
Yani Reis, Ak Parti Gebze konusundaki kararından henüz geri adım atmıyor..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.