CHP GEBZE'DEN İZMİT ÇIKARMASI

23.06.2020 - 21:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CHP GEBZE'DEN İZMİT ÇIKARMASI

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz aylarda yapılan il kongresinde CHP Kocaeli İl Başkanı seçilen Harun Yıldızlı Pandemi sebebi ile ertelediği ilçe örgütlerinin tebriklerini kabul ziyaretlerini normalleşme adımlarıyla yeniden başlattı.. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bugün tüm ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmit'e giderek il başkanı seçilen Harun Yıldızlı'ya tebriklerini ilettikten sonra günün anısına hediyelerini takdim etti..  Başkan Yıldızlı, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimine gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten ötürü tüm örgütü adına teşekkür etti..

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz aylarda yapılan il kongresinde CHP Kocaeli İl Başkanı seçilen Harun Yıldızlı Pandemi sebebi ile ertelediği ilçe örgütlerinin tebriklerini kabul ziyaretlerini normalleşme adımlarıyla yeniden başlattı..

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bugün tüm ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmit'e giderek il başkanı seçilen Harun Yıldızlı'ya tebriklerini ilettikten sonra günün anısına hediyelerini takdim etti.. 

Başkan Yıldızlı, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimine gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten ötürü tüm örgütü adına teşekkür etti..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.