CHP'Lİ VEKİLLER ''CUMHURBAŞKANI ADAY KİM'' SORUSUNA CEVAP VERDİLER

Siyaset 06.05.2024 - 03:42, Güncelleme: 06.05.2024 - 03:42
 

CHP'Lİ VEKİLLER ''CUMHURBAŞKANI ADAY KİM'' SORUSUNA CEVAP VERDİLER

KOCAELİ HABERİ
Mustafa Sarıgül "2028 Cumhurbaşkanı adayımız Özgür Özel olur, dikkat edin geliyor" dedi. Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'da "Ben Erdoğan'ın yerinde olsam Özgür Özel ile yarışmak istemem" dedi.. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül TV100 kanalına verdiği röportajda yöneltilen "CHP'nin 2028 cumhurbaşkanı adayı kim olur?" sorusuna iddialı bir yanıt verdi. "YARIN SABAH NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ" Sarıgül, "Siyaset uzun vadeli bir şeydir. Yarın sabah ne olacağı belli olmaz. Ama şunu söyleyebilirim. Bilgi, beceri, yetenekleriyle daha önce CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış, siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" dedi. "ERDOĞAN'IN YERİNDE OLSAM ÖZEL İLE YARIŞMAK İSTEMEM" İmamoğlu ve Yavaş'ın yerine Özgür Özel'i işaret eden bir diğer CHP'li isim de Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır oldu. Sözcü TV'de İpek Özbey'in sorularını yanıtlayan Başarır, "Ben Erdoğan'ın yerinde olsam Özgür Özel ile yarışmak istemem" dedikten sonra "Diğer adaylardan (İmamoğlu ve Yavaş) daha mı zor?" sorusuna "Bana göre öyle" şeklinde yanıt verdi.
KOCAELİ HABERİ

Mustafa Sarıgül "2028 Cumhurbaşkanı adayımız Özgür Özel olur, dikkat edin geliyor" dedi. Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'da "Ben Erdoğan'ın yerinde olsam Özgür Özel ile yarışmak istemem" dedi..

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül TV100 kanalına verdiği röportajda yöneltilen "CHP'nin 2028 cumhurbaşkanı adayı kim olur?" sorusuna iddialı bir yanıt verdi.

"YARIN SABAH NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ"
Sarıgül, "Siyaset uzun vadeli bir şeydir. Yarın sabah ne olacağı belli olmaz. Ama şunu söyleyebilirim. Bilgi, beceri, yetenekleriyle daha önce CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış, siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" dedi.

"ERDOĞAN'IN YERİNDE OLSAM ÖZEL İLE YARIŞMAK İSTEMEM"
İmamoğlu ve Yavaş'ın yerine Özgür Özel'i işaret eden bir diğer CHP'li isim de Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır oldu. Sözcü TV'de İpek Özbey'in sorularını yanıtlayan Başarır, "Ben Erdoğan'ın yerinde olsam Özgür Özel ile yarışmak istemem" dedikten sonra "Diğer adaylardan (İmamoğlu ve Yavaş) daha mı zor?" sorusuna "Bana göre öyle" şeklinde yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.