11. Bilim ve Teknoloji Günleri Gebze'de Gerçekleştirilecek

Bilim-Teknoloji 06.05.2024 - 09:53, Güncelleme: 06.05.2024 - 09:53
 

11. Bilim ve Teknoloji Günleri Gebze'de Gerçekleştirilecek

KOCAELİ HABERİ
IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğu, bu yıl 11.sini düzenlediği Bilim ve Teknoloji Günleri için start verdi.. Gebze Teknik Üniversitesi’nin ve bölgenin en kapsamlı, en prestijli etkinliği olan 11. Bilim ve Teknoloji Günleri’ni 14-15-16 Mayıs'ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi'nde yüz yüze ve https://bilimveteknolojigunleri.com/ üzerinden online olarak gerçekleştirilecek..   IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğundan yapılan etkinlik açıklamasında şu ifadelere yer verdildi; İş ve bilim dünyasından, 20 şirket ve C level yönetici ile gerçekleşecek olan 11. BTG, bu yıl “Dijitalleşme” konsepti ile kapsamlı, zengin içerikli bir öğrenci etkinliği olacaktır. Öğrenciler olarak düzenlediğimiz bu etkinliğe basın bültenlerinizde yer vermeniz biz gençler için çok değerli ve çok faydalı olacaktır. 11.Bilim ve Teknoloji Günleri 14-15-16 Mayıs’ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. 14 Mayıs Salı günü 10.00'da başlayacak olan 11.Bilim ve Teknoloji Günleri; kendi alanında öncü birçok firmanın katılımıyla 3 gün boyunca sürecek ve 16 Mayıs Perşembe günü sona erecektir. Her yıl iş dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı Bilim ve Teknoloji Günleri'nde, 20 şirket ve C-Level yöneticileriyle "Dijitalleşme" konsepti ile sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. HAVELSAN Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğimizde; Havelsan, C2TECH, BMC POWER, TUSAŞ, Koçtaş, NTT Data, TAB Gıda, Entes Elektronik, Doğuş Otomotiv, Ülker Pladis, AlbarakaTech, Defacto, Insider, Repkon Holding, Baydöner, Asaş Alüminyum, Zorlu Enerji, Logo Yazılım, Anadolu Sigorta ile gerçekleşecek. Etkinliğimiz katılım belgeli olup, tüm öğrencilere ücretsizdir! Sizde dijitalleşmeye ortak olmak için https://bilimveteknolojigunleri.com/  adresinden (okul mailinle giriş yaparak ücretsiz olarak) biletini almayı unutma. Sponsorlarımız: Ana Sponsorumuz; Havelsan Altın Sponsorlarımız; Beko, Repkon Holding, AlbarakaTech Gümüş Sponsorlarımız: Entes Elektronik, Doğuş Otomotiv, C2TECH, NTT Data Geleneksel etkinliğimizde birbirinden güzel hediyeleri kazanmak ve yerini ayırtmak için biletini almayı ve sosyal medya (Instagram, Linkedin, X, YouTube) hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın. *İlk ve son oturumlarda 2, diğer oturumlarda 1 çekiliş hakkı verilecek. *15 Oturuma katılıma katılım belgesi verilecektir. * Bilet almak ve etkinlik detayları için: https://bilimveteknolojigunleri.com/ *Sosyal Medya Hesaplarımız Instagram: www.instagram.com/gtuieee/ Twitter: www.twitter.com/gtuieee Facebook: www.facebook.com/gtuieee/ Linkedin: www.linkedin.com/company/gtuieee #Dijitalleşme #SeninHayalinSeninGeleceği
KOCAELİ HABERİ

IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğu, bu yıl 11.sini düzenlediği Bilim ve Teknoloji Günleri için start verdi..

Gebze Teknik Üniversitesi’nin ve bölgenin en kapsamlı, en prestijli etkinliği olan 11. Bilim ve Teknoloji Günleri’ni 14-15-16 Mayıs'ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi'nde yüz yüze ve https://bilimveteknolojigunleri.com/ üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.. 

 IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğundan yapılan etkinlik açıklamasında şu ifadelere yer verdildi;

İş ve bilim dünyasından, 20 şirket ve C level yönetici ile gerçekleşecek olan 11. BTG, bu yıl “Dijitalleşme” konsepti ile kapsamlı, zengin içerikli bir öğrenci etkinliği olacaktır. Öğrenciler olarak düzenlediğimiz bu etkinliğe basın bültenlerinizde yer vermeniz biz gençler için çok değerli ve çok faydalı olacaktır.

11.Bilim ve Teknoloji Günleri 14-15-16 Mayıs’ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. 14 Mayıs Salı günü 10.00'da başlayacak olan 11.Bilim ve Teknoloji Günleri; kendi alanında öncü birçok firmanın katılımıyla 3 gün boyunca sürecek ve 16 Mayıs Perşembe günü sona erecektir. Her yıl iş dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı Bilim ve Teknoloji Günleri'nde, 20 şirket ve C-Level yöneticileriyle "Dijitalleşme" konsepti ile sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. HAVELSAN Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğimizde; Havelsan, C2TECH, BMC POWER, TUSAŞ, Koçtaş, NTT Data, TAB Gıda, Entes Elektronik, Doğuş Otomotiv, Ülker Pladis, AlbarakaTech, Defacto, Insider, Repkon Holding, Baydöner, Asaş Alüminyum, Zorlu Enerji, Logo Yazılım, Anadolu Sigorta ile gerçekleşecek. Etkinliğimiz katılım belgeli olup, tüm öğrencilere ücretsizdir! Sizde dijitalleşmeye ortak olmak için https://bilimveteknolojigunleri.com/  adresinden (okul mailinle giriş yaparak ücretsiz olarak) biletini almayı unutma.

Sponsorlarımız:
Ana Sponsorumuz; Havelsan
Altın Sponsorlarımız; Beko, Repkon Holding, AlbarakaTech
Gümüş Sponsorlarımız: Entes Elektronik, Doğuş Otomotiv, C2TECH, NTT Data

Geleneksel etkinliğimizde birbirinden güzel hediyeleri kazanmak ve yerini ayırtmak için biletini almayı ve sosyal medya (Instagram, Linkedin, X, YouTube) hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın.

*İlk ve son oturumlarda 2, diğer oturumlarda 1 çekiliş hakkı verilecek.
*15 Oturuma katılıma katılım belgesi verilecektir.
* Bilet almak ve etkinlik detayları için: https://bilimveteknolojigunleri.com/

*Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: www.instagram.com/gtuieee/
Twitter: www.twitter.com/gtuieee
Facebook: www.facebook.com/gtuieee/
Linkedin: www.linkedin.com/company/gtuieee
#Dijitalleşme
#SeninHayalinSeninGeleceği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.