GEBZELİ ESNAFLARDAN TAHİR BAŞKANA TEŞEKKÜR

08.05.2020 - 22:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ ESNAFLARDAN TAHİR BAŞKANA TEŞEKKÜR

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kuaförlerin açılış tarihinden önce Gebzeli kuaför ve berber esnafına maske ve dezenfaktason malzemeleri gönderdi.. Büyükşehir Belediyesinin yardım malzemelerini Oda binasında dağıtan Gebze Berberler Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik yaptığı açıklamada "Koceeli Büyükşehır belediyesinin katkıları ile esnaf arkadaşlarımıza maske siperlik dezenfektan dağıtımını ve işyerlerinin ilaçlanması gıda yardımı yaparak bir nebzede olsa bize destek oldu belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ederim esnaf arkadaşlarım adına." dedi..

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kuaförlerin açılış tarihinden önce Gebzeli kuaför ve berber esnafına maske ve dezenfaktason malzemeleri gönderdi..

Büyükşehir Belediyesinin yardım malzemelerini Oda binasında dağıtan Gebze Berberler Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik yaptığı açıklamada "Koceeli Büyükşehır belediyesinin katkıları ile esnaf arkadaşlarımıza maske siperlik dezenfektan dağıtımını ve işyerlerinin ilaçlanması gıda yardımı yaparak bir nebzede olsa bize destek oldu belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ederim esnaf arkadaşlarım adına." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.