KOCAELİ'DE AK PARTİLİ BAŞKANA CHP'Lİ MECLİS ÜYESİNDEN ÖVGÜ

Dünya 18.04.2020 - 21:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE AK PARTİLİ BAŞKANA CHP'Lİ MECLİS ÜYESİNDEN ÖVGÜ

KH/CENGİZYUCAK Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın bugün sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek Darıca'nın boş kalan bütün cadde ve soskaklarını köpüklü su ile yıkatması karşısında, CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak'tan bu çalışmaya sosyal medya sayfasından bir övgü geldi.. İŞTE ÖZKAN SARITOPRAK'IN O ÖVGÜSÜ "Yeni tip koronavirüs (Covid - 19) tedbirleri kapsamında, güzel Darıcamızın cadde ve sokakları yıkandı. Virüsle mücadelede örnek bir çalışma teşkil eden belediye başkanımız, birim müdürlerimiz ve belediye personelimize teşekkür ediyor, bir kez daha yapılan güzel işlerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Alkışlar sağlığımız için çalışanlara "

KH/CENGİZYUCAK Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın bugün sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek Darıca'nın boş kalan bütün cadde ve soskaklarını köpüklü su ile yıkatması karşısında, CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak'tan bu çalışmaya sosyal medya sayfasından bir övgü geldi..

İŞTE ÖZKAN SARITOPRAK'IN O ÖVGÜSÜ

"Yeni tip koronavirüs (Covid - 19) tedbirleri kapsamında, güzel Darıcamızın cadde ve sokakları yıkandı. Virüsle mücadelede örnek bir çalışma teşkil eden belediye başkanımız, birim müdürlerimiz ve belediye personelimize teşekkür ediyor, bir kez daha yapılan güzel işlerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Alkışlar sağlığımız için çalışanlara "
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yürüyen insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.