AK PARTİ KOCAELİ'DE İKİ İLÇE BU HAFTA SONU TAMAM

Siyaset 24.02.2020 - 11:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE İKİ İLÇE BU HAFTA SONU TAMAM

KH/CENGİZYÜCAK Kongre sürecini başlatan Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı, 12 İlçe Kongresinin ilkini dün Karamürsel ilçesinde gerçekleştirdi. Bu hafta sonu Derince ve Başiskele ilçe kongreleri gerçekleştirilecek..   Ak Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı İlçe Kongresine tek aday olaral giren Sait Mete ilçe başkanı olurken,AK Parti’de ilçe kongreleri bu hafta Derince ve Başiskele ile devam edecek. AK Parti Derince ilçe kongresi 29 Şubat Cumartesi günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde ve 1 Mart Pazar günü Bahçecik Kültür Merkezi’nde de AK Parti Başiskele ilçe kongresi gerçekleşecek. Her iki kongre de saat 11.00’de başlayacak. Ak Parti Derince'de mevcut ilçe başkanı Selçuk Çakıroğlu’nun görevi bırakmasının ardından temayül ve istişareler sonucu Koray Merdan’ın aday olarak belirlenmişti. Başiskele’de ise mevcut İlçe Başkanı Mustafa Koral’la devam edilecek.. Hafta sonu kongrelerde aday olacak Merdan ve Koral’ı önceki gün AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında kabul eden Başkan Ellibeş, “Geniş bir istişare ve temayül sonucu adaylarımızla ilgili kararlar alınıyor. Hedefimiz 2023 seçimleri. Başiskele ve Derince’de her iki başkan adayımızla yol yürüyeceğiz. Şimdiden ilimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

KH/CENGİZYÜCAK Kongre sürecini başlatan Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı, 12 İlçe Kongresinin ilkini dün Karamürsel ilçesinde gerçekleştirdi. Bu hafta sonu Derince ve Başiskele ilçe kongreleri gerçekleştirilecek..
 

Ak Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı İlçe Kongresine tek aday olaral giren Sait Mete ilçe başkanı olurken,AK Parti’de ilçe kongreleri bu hafta Derince ve Başiskele ile devam edecek.

AK Parti Derince ilçe kongresi 29 Şubat Cumartesi günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde ve 1 Mart Pazar günü Bahçecik Kültür Merkezi’nde de AK Parti Başiskele ilçe kongresi gerçekleşecek. Her iki kongre de saat 11.00’de başlayacak.

Ak Parti Derince'de mevcut ilçe başkanı Selçuk Çakıroğlu’nun görevi bırakmasının ardından temayül ve istişareler sonucu Koray Merdan’ın aday olarak belirlenmişti. Başiskele’de ise mevcut İlçe Başkanı Mustafa Koral’la devam edilecek..

Hafta sonu kongrelerde aday olacak Merdan ve Koral’ı önceki gün AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında kabul eden Başkan Ellibeş, “Geniş bir istişare ve temayül sonucu adaylarımızla ilgili kararlar alınıyor. Hedefimiz 2023 seçimleri. Başiskele ve Derince’de her iki başkan adayımızla yol yürüyeceğiz. Şimdiden ilimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.