AK PARTİ KOCAELİ'DEN BAYRAKLI TOPLANTI

01.02.2020 - 11:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'DEN BAYRAKLI TOPLANTI

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı İzmit'te başladı. Türk Bayrağını yırtan pislik Yunan Milletvekilini protesto etmek için herkese dağıtılan Türk Bayrakları toplantıya damgasını vurdu.. Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi bugün İzmit Antikkapı Restoran’da gerçekleştiriliyor. Toplantıya katılımın yüksek olduğu dikkatlerden kaçmadı.. Mehmet Ellibeş'in başkanlığında başlayan toplantıda başta eski başbakan yardımcısı Fikri Işık olmak üzere mevcut milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve belediye başkanları, eski il ve ilçe başkanları da yerini aldı.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu  eski belediye başkanları Adnan Köşker, , İsmail Baran, Ali Toltar salona önce gelen eski belediye başkanlarından olurken, ilerleyen saatler de diğer eski belediye başkanlarının da toplantıya katılım sağlaması bekleniyor...

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı İzmit'te başladı. Türk Bayrağını yırtan pislik Yunan Milletvekilini protesto etmek için herkese dağıtılan Türk Bayrakları toplantıya damgasını vurdu..

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi bugün İzmit Antikkapı Restoran’da gerçekleştiriliyor. Toplantıya katılımın yüksek olduğu dikkatlerden kaçmadı..

Mehmet Ellibeş'in başkanlığında başlayan toplantıda başta eski başbakan yardımcısı Fikri Işık olmak üzere mevcut milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve belediye başkanları, eski il ve ilçe başkanları da yerini aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu  eski belediye başkanları Adnan Köşker, , İsmail Baran, Ali Toltar salona önce gelen eski belediye başkanlarından olurken, ilerleyen saatler de diğer eski belediye başkanlarının da toplantıya katılım sağlaması bekleniyor...
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.