KOCAELİ KURTARMA EKİPLERİ ORADA

26.01.2020 - 14:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ KURTARMA EKİPLERİ ORADA

AFAD'ın koordinesinde Elazığı ve Maltya depreminde enkaz altında kalan insanlarımız kurtarma çalışmalarına katılmak üzere bölgeye giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kocaeli İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekipleri, Malatya İtfaiyesinde çalışmalarına devam ediyorlar..  Kocaeli İtfaiyesi arama kurtarma ekipleri ayrıca da Elazığ Duygulu Köyünde Lojistik ve Destek Faaliyetlerini Sürdürüyorlar..

AFAD'ın koordinesinde Elazığı ve Maltya depreminde enkaz altında kalan insanlarımız kurtarma çalışmalarına katılmak üzere bölgeye giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kocaeli İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekipleri, Malatya İtfaiyesinde çalışmalarına devam ediyorlar.. 

Kocaeli İtfaiyesi arama kurtarma ekipleri ayrıca da Elazığ Duygulu Köyünde Lojistik ve Destek Faaliyetlerini Sürdürüyorlar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.